Şimdi Ara

Çalıştığım yerden aldığım cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,Yaklaşık 10 gün önce komi olarak ise başladım dün(salı) off günümdü o güne eğitim koymuşlar ama evde bazı problemler oldu dün gidemedim bugün de gelemiyeceğimi söyleyip yarın geleceğim dedim şef de bana burası dingonun ahırı değil keyfe keder gelmemezlik yapamassin gibi laflar söyledi çocuk değilsin bilincin olmalı falan filan dedi bu bir tek bana mı saçma geliyor izin almak imkansız mı? Büyük ihtimalle kovdular çok soğuk konuştular benimle(not yaş 19,haftalık tip dağıtılıyor bana 55 TL düştü 55 TL'yi verirken çocuk olmadığımı biliyorlardı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamonddogs -- 3 Temmuz 2024; 17:16:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• iş hayatı bro  bu dönemde çocuk olup olmaman onların işlerine gelip gelmemesiyle ilgili... Bir de ne eğitimi bu? komiliğin eğitimi mi olur yav. Çık başka bir yere gir, önemli değil.

• 19 haftalık tipin karşılığı 55 tl mi? bir de üstüne böyle artist artist konuşuyor. allah bildiği gibi yapsın bunları

• Çalıştığın yerden istifa et. Yemek söyle. Yemekte kıl çıktı de şefini getir de. Dingonun ahırı mı burda yemekten kıl çıkıyor de. Yanına da kalıplı 3-4 kişi al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LastStand L kullanıcısına yanıt
    Yaşım 19 hcm noktalama hatası yapmışım kusura bakmayın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İzin günündeki eğitime gitmemende bir sakınca yok, izin günün sonuçta. Eğitim olan gün sana izin veren kimse onun hatası bu. Fakat evde problemler var diye işe gitmen gereken gün gitmediysen bu senin ayıbın, adam haklı şikayet etmekte.

• Yeni girdiğin iş yerinde izin alamazsın. Yazılı bir kural değil fakat bu artık oturmuş bir kural. Sen de muhtemel çok gevşek çalışıyorsun ki güven vermemişsin. Çalışmanı beğenseler zaten izin verirlerdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.