Şimdi Ara

Can sıkıcı bir problem. Herşey donuyor..1 dakika sonra normale dönüyor:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim şöyle bir problemim var...
    Bilgisayarımda tüm işlemler zaman zaman donuyor. Eğer arkada çalan bir müzik varsa o anlık bölümü sürekli tekrar etmeye başlıyor...Ya da prog DVB'de tv izlerken o anda olan görüntü ve ses arkaya yapışıyor ve tekrar etmeye başlıyor..Mouse kıpırdamıyor...Hiç bir işlem yapılamıyor. Ancak her seferinde yakşlaış 1 dakika sonra(Bazen daha kısa bir süre) herşey normale dönüyor... Bazen bu bi hafta boyunca hiç olmuyor, bazen günde 2-3 defa oluyor...ÇÖzüm olarak denediğim faaliyetler...
    1- Windows'un her türlü versiyonunu kurdum..(SP1-SP2-Türkçe-İngilizce) Defalarca format attım.
    2- Her türlü driverı update ettim. (Ses-ekran kartı-dvd firmware update-skystar)
    3- Bios update yaptım.
    4- İki farklı hard diskte çalıştım(Aynı bilgisayarda)
    5- Milyon çeşit codec kullandım, değiştirdim. MPG4 vs....

Bütün bunların sonunda; Sizce sevgili arkadaşlar problem nerede ve nasıl halledilir?

1- Anakart?
    2- İşlemci ?
    3- RAM? ( Bu olabilir gibi geliyo----Bu arada üstünde tek 512lik Kingston RAM var )
    4- Diğer donanımlarla uyumsuzluk olabilir mi?

Donanım bilgilerimin tümünü veriyorum

AMD xp 2000 , 512 RAM, Sparkle fx 5500 128mb, Western Digital 120 gb SATA, 24 bit Creative Live, Pioneer DVD Rom Drive, NEC 3540 DVD writer
    Skystar 2, PCI Flyvideo BT848 analog Tv kartı,

Şimdiden çok teşekkür ederim...

• Arkadaşım rami başka slota takıp hiç deneme yaptın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tigerspeed -- 17 Şubat 2006 0:07:39 >
  • anakrtının ne olduğunu söylemeişsin bu bir.
    Gerçi çok önemli diil çünkü bu bir anakart sorunu değil bence.
    Ayrıca peki bunları yapmadan önce herhangi bir programla virüs trojan ve spyware taraması yaptın mı
  • ses kartını çıkar slottan öye bir dene...
  • Çok teşekkürler arkadaşlar deniyorum yazdığınız önerlieri...Bi çoğunu denemiştim ama olsun...Emeğinize teşeküürler
  • harddiskinde bad sektor olabilir! benim başıma gelmişti ondan diyorum eğer yoksa büyük ihitmalle ram problemli! ramini bi değiştirip denemi tavsiye ederim
  • Bakın bu burakas benim İngilizce hocam he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.