Şimdi Ara

CAN SIKINTISI YARDIM EDİN:...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gecenin bu saati oldu uyku problemi yaşıyorum cok düzensiz uykum var evden cıkmıyorm hayatım boynca pesimist yaşadım durumuma üzülmüyorum cünki dışarda yaşıyan cogu aciz insanları gördükce dahada seviniyorum bu halime uzun lafın kısası bana online oyn önerisi olan varmı knight vs tarzı oyn haricinde ne bilim web tabanlı sosyal hayat oyunları veya daha degişik fazla duyulmamış olan ..şimdiden teşekkürler...

bu foruma yeni üye oldm konu dışı olayı gercekten cok güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomanTizM4 -- 18 Nisan 2010; 5:23:54 >

• öneri yokmu arkadaşlar:S
  • Valla birincisi..

1. Oyunları 12den önce bırakıcaksın ki uyumaya olan alışkanlığın artsın.
    2. 12den önce yatakta ol ve rahat ol, kasma kendini..
    3. Dışarı çık gez, arkadaşlarınla buluş öyle evde oturma asosyalitik birisi olmayın abi.. Burdakilerin herkesten çok farklı yetenekleri var.
    4. Sana bir kız arkadaş lazım.. Yok anlaşılan çünkü.. Hemen etrafa bak ara.. Yanlız yaşamaktansa ölmeyi yeğle..
    5. Akşamları eğer kahve türü falan içiyorsanda hiç içme..
    6. Hadi şimdi git yat uyu
  • countere başladım başlayalı sabah 8 yat , akşam 4 kalk sonumu iyi görmüyorum
  • tovori :) geniş bi anlatım olmş ama bikere sevdim başka kıza sevgi gözüyle bakamıorm 4 senedir...kahve desen sürekli içiodm azalttım dün sabahtan beri saat bugn 9 oldu hala ayaktayım alkollü fln bıraktm kendimi pcye veriorm yapcak bişey yok..bagmlılık gibi sanki ama mantıklı düşünüyorsn degerlendirmek lazm

emrah :) sonunda sıkılrsın merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomanTizM4 -- 18 Nisan 2010; 9:00:08 >
  • evlen
  • Online oyun oynamakta kısıtlamıyor insanı kendinle alakalı birşey bende online oyun oynuyorum ama en geç 12,1 de yatıyorum sürekli pc başında olmuyorum,tamamen insanın kendiyle alakalı birşey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • online oyun tavsiyesi
    web tabanlı olarak erepublik.net öneririm.fps türünde ise warrock veya badcompany2 dene derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.