Bildirim
Canım sıkıldı, ünililer/üni adayları neler yapıyorsunuz

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tercij sonucu bekliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tercihleri bekliyoruz,spora gidiyorum,her gece kulaklıkla yürüyüş yapıyorum.Bomboş geçiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işe gidicem birazdan olm dün de franszılar geldi 4 kişi ing konuştuk o kadar bon apetit dedik dedim kesin bunlarda para vardır bahşiş bırakır 5 liraları eksik çıktı aq patron bişi olmaz de dedi its okey dedim üzüldüm aq ya napalım forumda dolaşıyoz bugün de baya sıcak tercih bekliyoz işte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 17 Ağustos 2023; 14:49:9 > -
tercih sonucu bekliyorum hocam, hiçbir şey yapmaya heves yok, yorgun ve bitkin hissediyorum. tamamen hayvani içgüdüsel bir yaşam sürüyorum.umarim üniye geçince eski halime kavuşurum.
İngilizce + C++ + matematik fiziğe başlıycam
Belki ee ye giriş de bakarım biraz
Çok yapan ya da öneren görmedim ama aslında mat bakacam ya öbür türlü zaman geçmek bilmiyor, hem ingilizce terimleri de öğrenirim
Edit: bakmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 21 Eylül 2023; 12:3:7 > -
House izliyorum ve akşamları boş geziyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yatağı salona taşıdım klima açık yatıyom
-
1 ay sonra üni başlayınca başıma gelecekleri düşünmemeye çalışıyorum, onun dışında yatış valla şu an bulunduğum yer köyden farksız
Beklemekle geçiyor hocam sende durumlar nasıl
İyi hocam çok şükür, biraz sıkıcı + taşınma stresi o yüzden bölüm başlasın diye gün sayıyorum ne kadar zor olduğu umurumda değil
borsa
-
Ter
Terliyorum
Sıcak yok da
Nem var nem
Hazırlıgı gecmeye calısıyorum pte olmazsa yds
Üniversite güzel olur
ML çalışıyorum
yatıyom
-
oturup yayın izliyorum, forumda takılıyorum, tek başıma takılıyorum daha çok. Bigoya sardım bu ara güzel uygulamaymış, ben de yayıncı olsam mı diyorum. Belki ileride kim bilir? İndirmek isteyen falan olursa
Benzer içerikler
- elit karma video çözüm
- ayt matematik için hangi tyt konular bilinmeli
- arkalı önlü yazdırma
- diş hekimi maaşı
- eyüp b kimdir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X