quote:Orijinalden alıntı: ucnoktabir Bi bakıyım dedim de sarı t-shirt lü arkadaş dalıcak gibi valla atarlı konusuyolar :D
quote:Orijinalden alıntı: gokhanbey10atarlı konusuyolar :DAlıntıları Göster cevap al pacino değil mi lan baba 1-2
quote:Orijinalden alıntı: gokhanbey10Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster Bradd pitt e benzetiyolar dedi ya yerden yazıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Eren cevap al pacino değil mi lan baba 1-2 pardon en genç alan sandım cevap gladyatör buba
quote:Orijinalden alıntı: Erenquote:Orijinalden alıntı: Eren cevap al pacino değil mi lan baba 1-2 pardon en genç alan sandım cevap gladyatör buba Alıntıları Göster gitti paralar
quote:Orijinalden alıntı: Erenquote:Orijinalden alıntı: Eren cevap al pacino değil mi lan baba 1-2 pardon en genç alan sandım cevap gladyatör buba Alıntıları Göster Bence İtalya
quote:Orijinalden alıntı: Crash47Bence İtalya Alıntıları Göster Mor bana enerji verir asdasfadsfadsdasd
quote:Orijinalden alıntı: SKRlllEXCüş %100 İngiltereAlıntıları Göster Muhabbeti için uzun yollardan gelenler varmış.Vay vay abime bak
quote:Orijinalden alıntı: -S2K-Mor bana enerji verir asdasfadsfadsdasdAlıntıları Göster hassssssssss................
quote:Orijinalden alıntı: SKRlllEXCüş %100 İngiltereAlıntıları Göster hasssss...........tayım sana canlı para