Şimdi Ara

CANON 350D NASIL BİLİRSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi biliriz ama şimdi fotoğraf makinesi alma devri değil, özellikle Giriş Seviyesi DSLR için. 1-2 ay bekleyip photokinayı beklein derim hem yeni modeller hem ucuzluk bekliyo fotoğrafçılık alemi...
  • Ben kullanıyorum oldukça memnunum. Fiyat performans açısından verimli bir alet. Alan pişman olmaz.
  • Başka görüşü olan yokmu arkadaşlar...
  • yarasa125 arkadaşim Canon 350d yurtdışında Rebel XT olarak bilinir..Almayi düşünen arkadaşlar genelde D70 ile bu makina arasinda kaliyor.DSLR makinalarin en ucuzlarindan biri..bu sitelerden yorumlara özelliklerine bakabilirsiniz..

www.letsgodigital.org/tr/camera/review/35/page_1.html
    www.dpreview.com/reviews/canoneos350d/
    www.steves-digicams.com/2005_reviews/rebelxt.html

ayrica elimizdeki sıfır Canon Rebel XT 350D 18-55 Kit+2GB CF+yedek pili sifirdan açıkartiramaya koyduk..
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2385638
    almak isterseniz açıkartiramaya katilabilirsiniz..(reklamlar )

• Şuan artık yeni teknolojiyi takip edenler o makinayı almaz çünki eskidi artık Sony ve diğer nikon gibi üreticiler artık yeni nesil shake ve sensör temizleyici koydular aland erinliklerini arttırdıar kolaylık sağlayan özellikler koydular lensler kaliteli çekimler üst seviyede oldu ben şuan beklemedeyim yeni gövde değil ama kit almayı planlıyorum.Sony yada Nikon 80d olabilir.Ama sony güzel ve tatmin edici duruyor A100.
  • ayni konudan iki tane acmissin oburundede cevaplar sadece birtanesinde devam ediniz .............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.