Arkadaşlar Canon 500d fotoğraf makinemde lcd ekran sorunu oluştu, pc bağlantı kablosu ile bilgisayara bağlıydı bilgisayara fotoğrafları atıyordum su içeyim derken yalnışlıkla çarptım ve su döküldü makineye biraz ama o kadar fazla değil kurutma makinesiyle kuruttum bilgisayardan bağlantısını kestim makineyi açtım herşeyi çalışırken ekran gelmedi tüm işlemleri çalışıyor fotoğraf çekiyor ayarlar yapılıyor mod değiştiriliyor flaş çalışıyor ön görücü ışık yanıyor falan fakat lcd ekranda herhangi ufak bir oynama yok biraz araştırma ve soruşturma yaptım bazı arkadaşlar sudan kaynaklı olabileceğini söylediler ama su kaçmış olma ihtimali o kadar fazla yok çünkü fazla dökülmedi toplasan 10 damla belki olur bazı arkadaşlarda virüs bulaşma ihtimalinin olduğunu söyledi makineye format falan atmamı söylediler fakat format falan atamıyorum çünkü ekran gelmiyor bilgisayardan atma şansım falan varmı veya konuyla ilgili bir bilgisi olan söyleyebilir mi Kocaeli/Gebzede yaşıyorum bi fotoğrafçıya falan mı götürmeliyim garantisi v.b hiçbirşeyi yok garantisine yollayamam yardımcı olursanız sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme