5D sahibiyim video çekmek istediğim için bir 600D ile takas etmeyi düşünüyorum. Magic Lantern ile iyi performans veriyor. Benim merak ettiğim fotoğraf kalitesinden ne kadar kaybederim?
Bu işten iyi anlıyorsan fotoğraflar arasındaki farkı da gayet iyi görürsün, ama anlamayan biri ikisi arasındaki farkı pek ayırt edemez, takıntılıysan her fotoğraf çekimlerine bakarken tuaf hissedersin, ama artık videolarla ilgilenicekmişsin pek takmassın diye düşünüyorum
BlindGuardianNN
kullanıcısına yanıt
Makine elimde olsa illaki anlarım farkı, belki 2sini birden kullanmış birisi vardır diye sordum.
thediskavriciT
kullanıcısına yanıt
5D yi elinden çıkarma derim. Arada baya bi fark var. 600d çamur gibi gelir benden demesi. Tavsiyem ucuz yollu Sony nex serisinden alman. Nex5 falan gibi.
çekomastik
kullanıcısına yanıt
Haklısınız hep bu ikileme düşüyorum ama en iyisi yeni makine bütçesi oluşana kadar videoya ara vermek sanırım. Teşekkürler
Video için bence en f/p kamera EOS-M + Magic Lantern, üzerine bir alternatif tanımıyorum. İkinci el temiz Eos-m'ler rahatlıkla uygun fiyatlara bulunabiliyor, bir bakın derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme