Şimdi Ara

canon 60d alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-60d_18-135-60d-18-135-18-mp-3-lcd-ekran-slr-dijital-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=56106

bunu buldum vatandan sizce nasıl. vatandan alınacak. fiyatı uygun izmirden mağaza varsa öneri alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asperadox -- 24 Nisan 2013; 17:19:36 >

• Çok uygun değil..Hayırlı olsun..
  • ne önerirsiniz başka? daha almadım ve fikir almak için açtım konuyu
  • ikiside aynı ürün değil mi? lens bakımından. bir de hangi sd kart önerirsiniz.

bu arada kusura bakmayın mağazadan almam gerek. kargoya pek güvenmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asperadox

ikiside aynı ürün değil mi? lens bakımından. bir de hangi sd kart önerirsiniz.

bu arada kusura bakmayın mağazadan almam gerek. kargoya pek güvenmiyorum.

vatanın sayfasında lensin IS olup olmadığı belli değil (yada ben göremedim) fotografium.com daki ise IS lens

kargoya güvenebilirsiniz, gayet güzel paketleyip gönderiyorlar hiç bir endişeniz olmasın, paket gelince kargo görevlisi yanında açıp kontrol edin hasar, eksik vs filan var mı diye, eğer varsa tutanak düzenleyip iade ediyorsunuz yenisini gönderiyorlar

kart olarak mutlaka Class10 alın eğer makineyi mağazadan alacaksanız, son kez ve ısrarla kargoya güvenebileceğinizi söylemek istiyorum
  • düşüneceğim hocam teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 1100D için lens tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Kodak Alınır Mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.