Şimdi Ara

Canon 700D Kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu makınayı almayıdusunuyorumda kullananlar acaba cevap yazabılırmı ?

• ben aldım 1 ay önce. aslında aklımda 760d vardı üst ekranından dolayı ama ona 2.800-3bintl parayı gömmek içime sinmiyordu açıkçası. 700d alırım yanınada lens alırım diye düşündüm iyikide öyle yapmışım. çok güzel makina ;) ben fotografium.com dan kampanyalı aldım linkini vereyim kampanya devam ediyor ama ben aldığım 1.800 gibi birşeydi 1.919 olmuş. yinede fiyat çok iyi yanındaki hediyelerle birlikte. zaten pakettekileri ayrı ayrı almaya kalksan daha fazla tutar.

https://fotografium.com/urun/canon-700d-18-55mm-is-dslr-kit-fotograf-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choqo -- 1 Aralık 2015; 3:37:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Choqo

ben aldım 1 ay önce. aslında aklımda 760d vardı üst ekranından dolayı ama ona 2.800-3bintl parayı gömmek içime sinmiyordu açıkçası. 700d alırım yanınada lens alırım diye düşündüm iyikide öyle yapmışım. çok güzel makina ;) ben fotografium.com dan kampanyalı aldım linkini vereyim kampanya devam ediyor ama ben aldığım 1.800 gibi birşeydi 1.919 olmuş. yinede fiyat çok iyi yanındaki hediyelerle birlikte. zaten pakettekileri ayrı ayrı almaya kalksan daha fazla tutar.

https://fotografium.com/urun/canon-700d-18-55mm-is-dslr-kit-fotograf-makinesi

Yanındakı hedıyelerın pek onemı yok bence bır ıse yarar tripot var sunu almayı dusunuyorum sızın fıkrınız nedır ?
    https://fotografium.com/urun/canon-700d-18-55-dslr-fotograf-makinesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.kose -- 1 Aralık 2015; 8:59:51 >

• iyidir alın :)
  • canon 600 d den sonra ne gider dostlar..1500 tl max..bütçem var..
  • kullanıyorum ,memnunum, tavsiye ederim.
  • Olay lens de bitiyor hocam , 700d ideal bir seçim lenslere önem ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 700d Ses Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

canon 600 d den sonra ne gider dostlar..1500 tl max..bütçem var..

Size yetmeyen bir ozelligi varsa ona gore cihaz degistirmek, yetiyorsa lens degisikligi mantikli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon 700D + Sigma 17-50mm F2.8 DC OS HSM ile mükemmel bir set oldu
    çok başarılı sonuçları var
  • 700D iyi makine alternatif olarak 100D alinabilir veya aynasizlardan Olympus omd em5 veya em10 Sony a6000 alinabilir diger makineler

• Ben de bir aya kadar bu makineyi alacağım.Ekranın dönmesi ve touch screen olması ayrıyeten canon lens veya diğer ekipman fazlalığı bana bu makineyi a6000e tercih etmeme sebep oldu.Fotografium kampanyası ile alacağım.1919 tl olan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650 d kullanıyorum. Gayet iyi.. Ustelik iş için kullanıyorum. 700 d daha iyidir. Her turlu işinizi gorur.. Tabi objektife önemli makine kadar..

• 700d alacağım ben de. double lens kitler biraz ucuzlasa.
  • 1 ay önce bende aldım 700d gayet güzel ama kit lens yerine Sigma 17-50mm F2.8 DC OS HSM lens ten alırsanız harika olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.