Şimdi Ara

Canon eos 650d mi Canon eos 7d mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birbirleri ile çok alakasız iki makine olabilir ama bu iki cihazdan birini almak istiyorum.
    Sizlerin tavsiyelerine acil ihtiyacım var.

Asıl düşüncem 600 almaktı ama incelerken 650 nin video çekimlerinde otofokus özelliği olduğunu öğrendim.
    Sonra bu özelliği etkin kullanabilmek için STM lens olması gerektiğini öğrendim ve arayışımı bu yönde yapmaya başladım.

http://www.yenicarsim.com/canon-eos-650d-18-135mm-is-stm/dijital-slr-fotograf-makineleri/id/1554196/

bu cihazı almayı düşünürken aynı sitede

http://www.yenicarsim.com/canon-eos-7d-18-135-is-lens-dijital-slr-fotograf-makinasi/dijital-slr-fotograf-makineleri/id/1884028/

cihazı gördüm.

7D nin fiyatı gayet uygun olduğu için iki cihaz arasında kararsız kaldım.

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• ikisi yan yana gelmez 7d crop gövdelerin kralıdır ama videoda sürekli af yapmaz ama bu dikkate alınacak bir konu değil tartışmasız 7d
  • 7D'nin fiyatı harbiden iyiymiş ama, yada ben spot piyasasına baya uzak kalmışım

+Tabiki 7D. 650D yapı olarak oyuncak tabanca gibi kalır yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 4 Nisan 2013; 14:45:11 >
  • 7D'nin fiyatı iyiymiş...
  • 7D için hakkatten iyi fiyat verilmiş.
    Keşke 18-135 i hiç katmadan sadece body fiyat verilse imiş
  • Fiyat satıcı güvenilirse inanilmaz iyi body fiyatİ daha pahalı diger satıcılarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satıcının gittigidiyorda 4200 küsür işlemde %98 memnuniyet oranı var.
    ama insan gene de emin olamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jyhun -- 4 Nisan 2013; 19:08:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 100d vs 60d
    10 yıl önce açıldı
    Canon 70D mi 6D mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-7d-plus28-135-super-lens-faturali-ve-2-yil-garantili-120593553/detay

bunun icin ne dusunyorsunuz arkadaslar, fake olabilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-7d-plus28-135-super-lens-faturali-ve-2-yil-garantili-120593553/detay

Günahını almak istemem ama bana üyelik tarihi ilan tarihi ile aynı gün yada çok yakın tarihli olmaları ve çok uzak yerlerde olmaları şüphe uyandırıyor.

• GET olmadan alma.
  • hocam 7d tabiki de
  • quote:

Orijinalden alıntı: jyhun

quote:

Orijinalden alıntı: Anthinka

www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-eos-7d-plus28-135-super-lens-faturali-ve-2-yil-garantili-120593553/detay

Günahını almak istemem ama bana üyelik tarihi ilan tarihi ile aynı gün yada çok yakın tarihli olmaları ve çok uzak yerlerde olmaları şüphe uyandırıyor.

saticiya elden alinabilinyor mu? diye soru sordum. Pek olumlu bi sonuc olacagini sanmiyorum ama...saticiyla ilgili sonucu yazar urunu almak isteyen arkadaslara referans olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.