Şimdi Ara

Canon G1X mi Fujifilm X10 mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben de bu fotoğraf işinde hevesliyim ama çok fazla zamanım da yok o yüzden lens vs. ile uğraşmak istemiyorum ama yine de kaliteli resimler çekmek istiyorum. Bu iki kompakt makine arasındayım ama X10 a daha yakınım fiyatından dolayı, sizin fikirlerinizi de almak istedim. Ayrıca böyle rahat kullanabileceğim yanımda taşıyabileceğim (yüksek kalitede) başka kompakt cihazlar varsa onları da öenerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

• hocam canon un iyi bir modeli baktıgınız.ama fuji ne bilim yazık gunah o paraya kesin bi yerde bi sorunu cıkar.alabilirseniz sony rx100 cx sensor var bu makınede ve 7 yıl sonra tekrar bir r serisi urun cıkardılar kı bence baktıgınız 2 model kıyas bile kabul edilemez.
  • G1X tabiki...
  • Bilgileriniz için teşekkürler, peki g1x i en uygun fiyata nasıl bulabilirim? (Garantisiz olabilir)
  • g1x, adana'da yaşadığını varsayarak internet sitelerine bakmanı öneririm.
  • Yok istanbulda yaşıyorum
  • G1X secmek icin tek sebep yeter

Fujifilm X10
    2/3" (8.8 x 6.6 mm)
    12.0 megapixels

Canon PowerShot G1 X
    18.7 x 14mm
    14.3 million effective pixels
  • Arkadaşlar araştırmaya devam ediyorum da, canon g1x in fiyatı amerikada 800 dolar civarında, o fiyatlar civarında hatta daha ucuza micro four thirds (hatta aps-c)makineler de var, yani şu anda lens değiştirmek istemiyorum ama kit lens de sanırsam beni idare eder ve ileride bir gün değiştirmek istersem de g1x den avantajlı olur gibi geliyor.En son baktığım model samsung nx10, sizin önerebileceğiniz modeller nelerdir? (Bu arada bakaçlı olması benim için önemli)
    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.