Şimdi Ara

Canon ixus75 mi Sony Dsc T50 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Canon ixus75 ile Sony Dsc T50 arasında kaldım. Bir kaç ay sonra doğacak bebeğimizin resimlerini çekmek için yeni bir makina almak istedik. Aslında gece çekimleri de iyi olsa güzel olur. Hangi makinayı tavsiye edersiniz. Yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi all_blue -- 23 Ekim 2008; 23:27:36 >

• emin ol ikiside çok iyi makineler. sony nin t serisi için pek de iyi yorumlar okumadım. ekranı dokunmatik olduğu için çabuk bozuluyor diye okumuştım. bulabilirsen sony w90 al derim. aşağıdaki linkde w90 ile çekilmiş resimler var. bu arada canon da iyi. bildiğim kadarıyla 75 de optik vizör yok. optik vizör olması pil sorununu oldukça aza indiriyor.

http://www.flickr.com/search/?q=sony+w90&m=text
  • ikisi de fotoğraf kalitesi açısından seni tatmin etmeyeceğini düşünüyorum yalnız ixus 75 daha iyi seçim olur...
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • CANON , T SERİSİNE GÖRE BAŞARILIDIR. FAKAT CANON İXUSLAR İYİ KOMPAKT MAKİNALAR DEĞİLDİR.
  • Sony DSC W120 aldım :) Yorumlar için tekrar teşekkürler
  • orginal boyutlaruyla bir kaç tane portre fotolar koyarmısın. foto daki keskinliği merak ediyorum.

tabi zahmet olmazsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY DSC-H100 SİZCE?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.