Şimdi Ara

Canon Pawershot a85 webcam oldu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki çok gerekli değil ama ben sırf merakımdan araştırdım sonunda çözdüm ve makinamı webcam olarak kullanmayı başardım..bir ara bu forumda da aramıştım ve bulamamıştım..aslında bana kalırsa 10-15 ytl lik bir webcam almak ve onu kullanmak daha mantıklı ama hiçbiryerde bu konu hakkında birşey bulamayınca çekti beni açıkcası..:) belki makinasını bu şekilde kullanmak isteyenler olursa yardımcı olmaya çalışırım..saygılar..

• Bu makinaları WEbcam olarak kullanmak sensor de gereksiz ısınmaya ve kalıcı hasar a yol açabiliyor, tavsiye etmiyoruz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Bu makinaları WEbcam olarak kullanmak sensor de gereksiz ısınmaya ve kalıcı hasar a yol açabiliyor, tavsiye etmiyoruz :)

mantıklı.. uzun süre kullanmalar için ben de tavsiye etmem..işte benimkisi sırf OLMUYOR dememek için..
  • ve performanslarıda çok kötü oluyor
    sadece bu iş için dizayn edilmiş ucuz webcamler varken yüzlerce dolar verdiğimiz kameralarımızı ziyan etmiyelim arkadaşlar...
  • kayas arkadasım bende olypus 370 aldım sadece merakdan bunu nasıl web kam olrak ayarlıya bilirm ve sen nasıl yaptın bunu yazarsan cok sevınırız saygılar
  • Ben çoook uzun zaman önce bununla ilgili bir konu açmıştım. İşte linki http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=2370826&key=webcam
  • Bencede gereksiz daha yeni 400 küsüur verdim

gidip 30-40 ytlye bir tane webcam almak daha iyi

Hiç olmadı internet cafelerden yaralanabilirz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon coolpix P100 aldım ama...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya birde nedemek bu ilgilenen olursa yardımcı olurum anlat isteyen uygulasın niye isteyene özel bir yardım para mı? istiyeceksin diycem şimdi.... yeri değil cık cık cık

nasıl yaptığını ben söyliyim benim aklıma geldi A400 ü yapmıştım Tv kartınız varsa ordan bağlantı yapıyorsunuz MSn de mesela Tv kartının tuneri gözüküyor onu seçiyorsunuz Tv kartına ne bağlı ise onu gösteriyor tv kanllarını da gösterir karşı tarafa bir çabuk oldu ama işten anlayan anlamıştır ama makine güç koruma modundan dolayı kapanıp duruyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.