Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1587-1229-1300-1628.html

yukarıda dört makinenin karşılaştırması var...
    hepside iyi makine ve bırbirlerine göre üStün özellikleri mevcut...
    6500fd efsane olarak nıtelendirilen modellerden biri(sensör boyutu,genıs açı,ıSo,max çekim hızı....)ancak sıfırını bulamazsın.temiz ikinci el bulabılırsen al derim
    S3 İLE S5 arasında çok bı fark yok( harici flaş,lcd boyutu ,ıso ......)s3 kullanıyorum ve memnunum....
    FZ18 özellikleri kağıt üstunde fena durmuyor,ancak kullananlara sormak lazım

son olarak,eğer amacın bırz kendını gelıştirip dSlr geçmekse,çok para harcamana gerek yok bu makınelerde fıyatı sana uygun olanını alıp pekala gendını geliştirabılırSın...nasılsa dslr geçinçe çok paraya ihtiyacın olacak..
    hangiSini alırsan şimdiden hayırlı olSun....

• panasonic objektifi daha geniş açı fakat enstantene düşk ve bataryalı. s3 ile s5 arasında performans açısından bariz bir fark yok gibi. fakat iki makiniye de ankarada dolaştığım yerlerde bulamadım. dslrye geçmeyi de şimdilik düşünmüyorum çünkü bu makineler uzun süre ihtiyacı karşılar gibi. ayrıca fotoğraf makinem video da çeksin isterim. ayrı ayrı taşımak istemiyorum. 1-1,5 yıldır samsung s500 kullandım. yeri geldi o da işimi gördü fakat artık yetmiyor.
    bu arada ANKARA'da makineleri görebileceğim bir yer biliyor musunuz?

quote:

Orjinalden alıntı: DM Precious

http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1587-1229-1300-1628.html

yukarıda dört makinenin karşılaştırması var...
    hepside iyi makine ve bırbirlerine göre üStün özellikleri mevcut...
    6500fd efsane olarak nıtelendirilen modellerden biri(sensör boyutu,genıs açı,ıSo,max çekim hızı....)ancak sıfırını bulamazsın.temiz ikinci el bulabılırsen al derim
    S3 İLE S5 arasında çok bı fark yok( harici flaş,lcd boyutu ,ıso ......)s3 kullanıyorum ve memnunum....
    FZ18 özellikleri kağıt üstunde fena durmuyor,ancak kullananlara sormak lazım

son olarak,eğer amacın bırz kendını gelıştirip dSlr geçmekse,çok para harcamana gerek yok bu makınelerde fıyatı sana uygun olanını alıp pekala gendını geliştirabılırSın...nasılsa dslr geçinçe çok paraya ihtiyacın olacak..
    hangiSini alırsan şimdiden hayırlı olSun....

• öncelikle ben iStanbul dayım malesef ankarayı bilmiyorum,
    ben s3 umu gittigidiyordan aldım,bu topıkte bır çok kişininde oradan aldını bılıyorum..
    netten guvenılır sitelerden bulabılırsın

s3 un vıdeo kaliteSi baya iyi ancak çok yer kaplıyor...
    en Son kızımın 23 nısan da çektiğim 4,35 dk lık vıdeoSu en iyi kalitede 465 mb bilgin olSun
  • boyut olarak bayağı fazlaymış. o kadar olacağını tahmin etmemiştim. ama internette gördüğüm kadarıyla hakikaten kaliteli. gg'da satılan bazı ürünler yurt dışından getirtilenler sanırım. garanti durumu bunlarda nasıl oluyor? yani arıza veya sorun durumunda ne yapılabiliir?

quote:

Orjinalden alıntı: DM Precious

öncelikle ben iStanbul dayım malesef ankarayı bilmiyorum,
    ben s3 umu gittigidiyordan aldım,bu topıkte bır çok kişininde oradan aldını bılıyorum..
    netten guvenılır sitelerden bulabılırsın

s3 un vıdeo kaliteSi baya iyi ancak çok yer kaplıyor...
    en Son kızımın 23 nısan da çektiğim 4,35 dk lık vıdeoSu en iyi kalitede 465 mb bilgin olSun

• S3 için garanti işi çok zor. Artık kaldığını zannetmiyorum. S5 de hala garantisi devam eden ürün bulabilirsin ama. Ben Garantisi devam eden bir ürün almıştım gittigifiyordan. Erkayalar garantili.

S5 kullanıyorum. Videosu oldukça iyi. Özellikle dış çekimlerde mükemmel denebilir.Ama uzun videolar çekmeyi düşünme derim bende. Hem zaten CCD nin üzerine çok uzun süre ışık düşürme işini pek tavsiye etmiyor makina üreticileri . Bu yüzden fot. makinesi ile uzun süre (3-5 dk dan çok) video çekmemekte fayda var bence. Makinayı güneşe de çok uzun süre tutup video çekmememiz gerektiğini ciddi bi iki siteden okumuştum.

Ben çektiğim videoları bi video converter kullanıp ufaltıp divX yapıyoruım. Bu sayede 150 Mb oluyor 15 Mb . Öneririrm. Winavi video converter.
  • video küçültme olayı mantıklı. neden makineden bulmak bu kadar zor? üretimden mi kalktı s5?
  • İstanbul - Doğubankta kesinlikle var. Geçen ay sonu satın aldım. Bir çok dükkanda da vardı orada.
    Hala ziyaretlerimde görüyorum.
  • kaça aldın acaba? ve aldığın makinelerin garanti durumu, yanında aparat verilip verilmediği konusunda bilgi verir misin*

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

İstanbul - Doğubankta kesinlikle var. Geçen ay sonu satın aldım. Bir çok dükkanda da vardı orada.
  • 65 * 10 şeklinde satın aldım. Hiç bir aparatı yok. Sadece dükkanın 2 sene garantisi. Onların dediği kadar artık.
    quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

kaça aldın acaba? ve aldığın makinelerin garanti durumu, yanında aparat verilip verilmediği konusunda bilgi verir misin*

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

İstanbul - Doğubankta kesinlikle var. Geçen ay sonu satın aldım. Bir çok dükkanda da vardı orada.

• Son çektiğim fotoğraflardan... Kızım'ın evde kanepenin üzerine vuran güneşle oynaşmasından bir enstantane.
     CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY
  • küçük Kayra nın büyüdüğüne şahit oluyoruz bizde fotağrafların ile...
    Maaşallah demeyide unutmayalım....
    çok tatlı ufaklık...
  • Dün S5 le hdr denemesi yaptm.
    Sevdim bu işi ben.

• @AKINLASINN
    aşırı derecede kontrast uygulamışsın fotoğrafa detaylar da kaybolmuş
  • Lüleburgaz 65. Mekanize Piyade Tuğuyı
    Vatani görevimi yaparken çektirdiğim bir fotoğraf
    Güzel çıkmışım

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Canon S3' ü yaklaşık 2 yıl kullandım, sonunda makine dayanamadı ve arızalandı:) Yaklaşık 11.000 çekim yapmışım. Çok güzel bir makine ama artık D-SLR alma zamanı geldi. Çektiğim fotoğraflar burada paylaşmak istedim;

http://www.panoramio.com/user/728457
  • S3 İŞTE YAAA

• Bu color accent özelliği gerçekten keyifli. Hele photoshop gibi yazılımları kullanamayanlar için makinenin bu özelliği harika.
  •  CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exelante -- 13 Haziran 2009; 13:22:29 >

• hangi makine çekti bu kareleri?

quote:

Orjinalden alıntı: exelante

• fotoğrafın hangi makine ile çekildiğini,exif bilgilerinden öğrenebilirsiniz...
    bu kareler s5 ile çekilmiş...

eline sağlık exelante, kurbağa ekrandan fırlayacak gibi
  • 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.