Şimdi Ara

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.625
Cevap
5
Favori
278.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar s3 ile s5 arasındaki fark tam olarak nedir ? s3 te odaklanma topu olmadığını okudum, s5 te varmı acaba bu? sonuçta makro için önemli bir detay.
    birde s3 ve s5 için çok noise yaptığını okudum. doğrumudur ? doğruysa makrosu böyle iyi ve noisesi olmayan slr like makina hangisidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankeyto -- 9 Ağustos 2009; 16:33:49 >
  • S3 is temiz bir makine şuan nekadar eder arkadaşlar ortalama?
  • çeşitli sitelerde 400 tl civarı fiyat iStenmiş ikinci el için,
    hemen satabılmek için bıraz daha düşmen gerekebilir.
    hayırlı işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DM Precious

çeşitli sitelerde 400 tl civarı fiyat iStenmiş ikinci el için,
    hemen satabılmek için bıraz daha düşmen gerekebilir.
    hayırlı işler...

Cevap bana mı tam anlayamadım hocam kusura bakmayın. Bana ise ben bir tane almak istiyorum yurtdışından pek aksesuarı olmayan normal temizlikte S3. Bana kargo dahil 260 gibi bir fiyata gelecek. Değer mi diye düşünüyorum. Çanta, pil ve şarj aleti gibi ekleri de aldığım zaman 300 üzeri bir fiyat olacak sanırım. Esas anlamadığım konu eski ve yeni modeller arasında pek fiyat farkı yok ebay'de. Bu fiyat s3 için en ucuz fiyat mesela. Normal fiyatlarda s5 ve s3 aynı fiyatlarda.
  • S5 ve S3 ün çok bariz farkları yok. İkisinde de noise (gren) sorunu yaşarsınız. (kötü ışık koşullarında) Almışken yurt dışından garantisiz alacağınıza buradan garantisi bitmemiş bir S5 bulmanızı öneririm. Sonuçta megapiksel farkı da önemli bir fark.
  • konu canlansın arkadaşlarr. yoksa s3-s5 lere ihanet edip dslr mi geçtinizz ??

CANON S3 - S5 HAKKINDA HERŞEY

arkadaşlar süper makro modunda ufak bir böcek çekerken hayvan hareket ettiğinde o bölüm flu çıkıyor, yada normal fotoğraf ta da çektiğim insan mesela elini kafasını çevirdiyse yüzü flu çıkıyor. hangi ayarları kullanmalıyım bunu önlemek için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankeyto -- 13 Eylül 2009; 2:48:19 >
  • firmware falan yayınlandımı hiç ? yükleyen varmı ?
  • şu chdk yı yüklemek istiyorum fakat eski sisteme dönüş yapabiliyormuyuz ve nasıl dönebiliyoruz

Canon s5
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassüyn

konu canlansın arkadaşlarr. yoksa s3-s5 lere ihanet edip dslr mi geçtinizz ??

arkadaşlar süper makro modunda ufak bir böcek çekerken hayvan hareket ettiğinde o bölüm flu çıkıyor, yada normal fotoğraf ta da çektiğim insan mesela elini kafasını çevirdiyse yüzü flu çıkıyor. hangi ayarları kullanmalıyım bunu önlemek için ?

umarım dslr ye geçmişlerdır,yoksa S3 ve s5 lerin objektıflerı rafta tozlanıyorsa üzülürüm ...

makro çekerken hareketlı nesnelerin flu çıkmaSı enstantene hızıyla alakalı,işık yeterli değilse enstantene hızı yavaş olacaktır.
    1sn.. 1/5 vS gibi.gun işığında çekerSenız enStantene daha hızlı olacağından boyle bır sorun olmayacaktır.makro çekerken flaş kullanamıyacağınızı duşunursek,az ışıklı ortamda ISO değerini bır mıktar arttırabılırız.fazla arttırmayın maleSef s3 ve s5 imizin ıso performansı çok iyi değil

kolay gelsın...çektiğiniz kareleri paylasırsanız daha ayrıntılı yorumlar alabılırsınız.

• eski bı panorama çalışmam sayfaya renk gelmesi açısından

http://img27.imageshack.us/img27/4598/panorama1in.jpg

• Canon S3 Sd Hafıza Kartı Sorunu
    Arkadaşlar bende canon s3 marka fotoğraf makinası var. 08.10.2009 Perşembe günü amsterdam sokaklarında fotoğraf çekerken 4 gb lık hafıza kartım doldu. Ben de yedek 4 gb diğer kartı makinaya taktım ve "hafıza kartı hatası" verdi makina. ben de kartı çıkarıp tekrar taktım ve kartı makina ile formatladım. Sonra herhangi bir problem olmadan fotoğraf çekmeye devam ettim Makinayı hiç kapatmadan yaklaşık 100-150 foroğraf çektim. Sonra makinayı kapattım. Yaklaşık 10 dk içinde tekrar fotoğraf çekmek için makinayı açtığımda tekrar "hafıza kartı hatası" dedi ve ne yaptıysam düzelmedi. Kartı bilgisayarın kart okuyucusuna takıyorum. Donanım olarak görüyor fakat sürücü olarak görmüyor. Kart okuyucuya takıp usb'den takıyorum "lütfen çıkarılabilir disk (f) içine bir disk yerleştirin" diye mesaj veriyor. Konuyla ilgili tüm konuları okudum, fakat çözüm bulamadım. korkudan Kartı formatlamadım da. Ne olur ne olmaz diye.
    Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. SD karttan vazgeçtim. Resimler benim için çok önemli. (Bu arada sd kartın markası takeMS)

• Bu resmi de Sony DSC W55 makine ile çektim. S3 ve S5 ile karşılaştırılamaz ama makroda çok fark yok. Arkadaşın laptop ekranının pikselleri biraz büyük. En fazla 1024x768 çözünürlük mü destekliyor?

quote:

Orijinalden alıntı: acemi38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 14 Ekim 2009; 23:08:36 >

• Herkese uzun süre sonra tekrar selamlar.. bütün canon kullanıcılarınıwww.canonturk.com 'a bekliyoruz =)
  • arkadaşlar s2 mi satıyorum acil nakit lazım sıfır gibi temizdir kutusunda eksiksiz obj aparatı uv filtre tripot gp şarj ve piller kalite çanta. herşeyiyle 310 ytl istiyorum.
    link burda iletişim için sahibinden kullanın .
    http://www.sahibinden.com/kutusunda_canon_s2_12x_zoom_doner_lcd_cok_acil-43WQQaXQQ17897708WQQpXQQdisplayitem?keyword=canon%20s2
  • s3 tarih oldu,s5'imde dede oldu şu anda bu topiği sx10 veya s20 diye değiştirmek lazım aslında..
  • merhaba kolay gelsin.bugün s3 aldım daha yeni başlıyorum s3 e.bi kaç poz cektim ve gayet başarılı bir makineye benziyor.benm şimdilik asıl sorunum fotokritik e üye olamıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirm.
  • arkadaşlar bu forum da artık kimse yok mu yaaa?hiç ses cıkmıyor
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.