Şimdi Ara

Canonlarda ısınma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon, bazı Powershot A530 ve A540 model dijital fotoğraf makinalarını ısınma problemi olduğu gerekçesi ile geri çağırıyor. Problemli makinalarda kısa devreden dolayı pil yatağında ısınmanın olabileceği ve pillerin ömürlerini anormal biçimde kısaltacağını bildirdi.

Canon'un basın açıklamasına göre etkilenen modellerin seri numaraları 21, 22, 23, 24 numaraları ile başlıyor. Etkilenen makinaların pil kapaklarını tutan yaylara dokunulduğunda teni yakabileceği uyarısı yapıldı.

Canon'un Türkiye distribütörü Erkayalar'ın sitesinde bir açıklamaya rastlamadık ama bu makinalar Türkiye'de de satılıyor. ARKADASLAR tam ürünü spariş vercekken google da bu haberi gördüm ve biraz arastırdım haber dogru baya yerde var.. hatta ürün yüzünden parmagını yakanlar bile olmuş sorun pil kapagının arka yüzünün erimesine ve makinada performans kaybına yol açıyormuş
    içinizde bu seri numaralara sahip olup bu sorunla karsılasan oldumu çünkü şu an türkiyede cogu yerde bu seri numaraları varmış en azından eskişehirde hep bu seri numaraları var.. son anda caydım almaktan ama içinizde kullanıpta benimkinde sorun yok diyenler varsa bende hemen alacagım.. iyi haberler almak için can atıyorum ve acil cewaplarınızı bekliyorum..

• bende a620 war böyle bi sorunla karşılaşmadım (bunu derken bu makineyede yönebilirsin anlamında söylüyorum) cok büyük bi sorun ama böyle bir hata nasıl yapılmış anlamış değilim. canon gibi bir markada böyle hataların olmaması lazım!
  • arkadasım ii diorsunda 620 ler le fiyat farkı cok fazla bunların yoksa bende düşünmeden 620 alırım... canon süper bi marka cünkü fotografta ben arkadasta 530 gördüm cekimleri falan müthişti bende 540 alacaktım ama ısınma problemi son anda cıktı karsıma yinede almak istiyorum ama işte yardımlarınızı bekliyorum
  • a600 serisinin yeni modelleri cıktığı için arkadasım ucuzlar daha onlar a610da alabilirsin fiyatlarına bakmıyorum ne zamandır ama digic 3 işlmecili makineler yolda digic 2ler ucuzlayacaktır mutlaka
  • Mavi Bilgisayar'da filan 300 küsura A530 un kampanyası vardı, ilgili olabilir mi acaba...
  • valla bilmemki olabilir ellerinde sorunlu modeller varsa belki kurtulmak için yapmış olabilirler çünkü bildigim kadarıyla erkeyalar ürün garantilide olsa ilgilenmiyo bu sorunla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DELL ISINMA PROBLEMİ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.