Şimdi Ara

carisma 'GDI' motora LPG !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce de böyle bi başlık açtım ama tam olarak istediğim cevabı alamadım. GDI ( direk benzin enjeksiyonlu ) motora LPG TAKILIR MI ? Taktıran veya bilen arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.Daha önce takılmaz diye mesaj atan arkadaşlar olmuştu.Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum,teşekkürler...

• bildiğim kadarıyla montaj yapılamıyordu
  • olmaz
  • Yok mu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan? Olmaz deyen arkadaşlar biraz daha açıklama bekliyorum,teşekkürler
  • Arkadaşım BRC diekt enjeksiyonlu şu araçlara montaj yapmaktadır.Bunaların dışındaki direkt enjeksiyonlu araçlara henüz lpg montajı yapılamamaktadır.Saygılar
    VOLKSWAGEN GOLF 1.6i 16V FSI (BLP) 85kW E4 ve PASSAT 2.0i 16V FSI (BVY)100kW E4
    quote:

Orjinalden alıntı: domadaşı

Yok mu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan? Olmaz deyen arkadaşlar biraz daha açıklama bekliyorum,teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhannn -- 24 Eylül 2007; 15:54:12 >
  • bende carisma alacaktim 1.8 GDİ motor. arabayı birde ustama göstereyim dedim. ustam baktı, arabayı beğendi , lpg olayını sordum, bunlara takılmıyor dedi. tatmin olmadım şimşek otogaz ı aradım telefonla dedim benim carisma gdi arabam var,lpg taktırıcam, onlar da olmaz dedi.
  • s.a sırf bu bılgıyı paylasmak amacıyla uye oldum belkı bırı ıstıfade eder
    yenı aldıgım aracım 2000 model carısma 1.8 gdı elegance benzınlı
    benzınde 4,2-4,5 kurus/km yakınca buna lpg taktırmaya karar verdım uzun arastırmalar sonucu 15-20 tane gaz bayını gezdıkten sonra 2 tanesı harıc dıgerler takılmaz dedı . takılmaz dıyenlerın tavırlarını anlatmıyacıgım olumsuz oldugu ıcın konu dısı kaldılar. ıkı tanesı de atıkerın tek nokta enjeksıyonlusunun bu araca uyumlu oldunu ve montaj yapacaklarını soyledıler bırısıyle anlastım ve taktırdım suanda 500 km yol yaptım ve 3,0-3,3 kurus/km ye dustu yakıt yazın dahada dusecektır aracı ısıtmak ıcın bes 10 dakıka durdugu yerde calıstırdıgımıda ve -10/ 0 derecede kış kosullarınıda dıkkate alırsak şehir içi ortalama 3,0 kurusun altına dusecektır yakıtı kışın opetten almanız şart yanma oranı yuksek oldugu için direk gazda çalişiyor. baska lpg ıle yoksa once benzın sonra gaza almanız lazım

bukadar yazıyı yazmamın tek sebebı bosuna formlarda yazanlara aldanmayın. arac benzınlı halınden daha ııyı oldu hıcbır sıkıntısı yok ( acık hava fıltresı takmanız lazım. onuda hava fıltresının kapagını cıkartıp sensorun 4 tane vıdası var o vıdalarıda sokup sadece kapağı alıp oraya 63 luk kangal boru yanı apartmanların ana su borusu 63 luk takıyosunuz etrafına yapıstırıcı yapınca hal oluyo ) bılen bılmeyen herkes konusuyor. sanayıde zaman gecırmeden. lpg cı dolasmadan. olmaz arkadas dıyenlere moralınız bozulmadan. dırek gıdın taktırın dıye atıker tek nokta enj. 650/750 tl cıvarında. bnm numaram 5447801760 lpg cı numarası 0312 342 34 33 ankara ınanmayan varsa arasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUBARU FORESTER LPG???
    17 yıl önce açıldı
    Honda civic elegance benzin+lpg
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 99 model carisma gdi aracımda 1.5 sene dediğiniz sistemi kullandım. Ilk başlarda doğru sorunsuz çalışıyor. Ilerleyen zamanlarda aracı benzinde veya lpg de çalıştırırken patlamalar yapıyor. Benimki döküm manifoldlu olduğu için sadece hava filtresinin olduğu kutuyu patlattı. Sonradan sizin yaptığınız gibi açık hava filtresi taktırdım ama çare olmadı. Sizin aracın manifoldlu plastik bildiğim kadarıyla. Eğer patlama yaparsa daha büyük sorun yapabilir. Ayrıca akışmetreyi bozdu. Lpgde sorunsuz olan araç benzinde giderken kasılıp kendini ileri atıyordu. Araç aslında çok güzel. Günümüz birçok araca taş çıkartır. Ama parçaların pahalılığı veya bulunmaması(siz ankaradamışsınız)bizi çok üzdü. Tabiri caizse ocağıma incir ağacı dikti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.