Şimdi Ara

Carisma Sahipleri Buraya... (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.453
Cevap
10
Favori
183.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

carisma alasım geldi çok araştırdım çokta beğendim daha sonra aksarayda japoncuya sordum parça durumunu ve sakın alma hiçbir parçası piyasada yok dedi, doğrumu sizce
  • 2003 model siyah carisma 1.9 dizel 220.000 de butun bakımları yapılmıstır 14.500 satılıktır ılgınıze
  • Daha önceki mesajlarda polen filtresinin yeri ve nasıl değiştirileceği ile ilgili fotoğraflardan bahsedilmiş ama fotoğraflar foruma atılmamıştı. Kendi çabalarımla torbidoyu aşağı doğru düşürdüm ve orda cooling unit yazısı yazan kutuyu gördüm ancak polen filtresi değişimi ile ilgili hiçbir fikrim yok. Bu konuda fotoğraflarla veya detaylı bir açıklamayla bizi aydınlatıp, polen filtresi mevsuna son noktayı koyacak bir arkadaş yok mu?

Klimam soğutmuyor önce polen filtresini temizlemeyi veya değişitirmeyi daha sonrasında klima gazını yenilemeyi düşünüyorum.

Carismacılar hadi bi el atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 23 Temmuz 2010; 16:53:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

selamlar

carisma alasım geldi çok araştırdım çokta beğendim daha sonra aksarayda japoncuya sordum parça durumunu ve sakın alma hiçbir parçası piyasada yok dedi, doğrumu sizce

Bu arada istediğin yedek parçaları internette yedek parça satan sitelerden rahatlıkla bulabilirsin. google dayıya mitsubishi carisma yedek parça diye aratırsan, bir sürü yedek parça satan yer karşına çıkacaktır.
  • slm arkadaşlar 1999 model 1.6 gl carizma buldum bu arac şehir içi sehir dişi benzin ve lpgde ne kadar yakıor ortalama tşkler..
  • merhaba bende baya bi araştırma yaptım ve donanım konfor olarak carisma gdi almaya karar verdim .ama ben otomatik vites ve sanrof istiyorum satan arkadaş varmı ?
  • Araç alacak kişilere altın kural;
    HER ÖNÜNÜNE GELENE AKIL DANIŞMAYIN
    evet arkadaşlar yurdum insanının birçoğu ucuz parçaya bakar.
    Konfor kimsenin umrunda değildir.
    Abartısız ve yeminle söylüyorum ki tofaş yada brodvey alacaksam arabasız dururum daha iyi.
    Benim bütçem 10bin lira. Bu paraya carizma alacağım Allah nasip ederse.
    Birkaç aydır bazı aksaklıklar yüzünden alamadım ama ramazanda alacağım inşallah.

Danıştığım kişilerin %90'ı alma dedi.
    Sebebi sorunca hemen hemen hepsinde ağız birliği cevabı. Parçası pahalı. Satamazsın.
    Yahu arkadaşım ben aracı binmek için alıyorum. carizma fiyatına satarsam tabi satarım.
    Sadece süreç uzar. Ama satarım yine.

Ben üç çocuklu bir aileyim. rahat olmam lazım arabada. Sonuçta volvo s40 gibi sağlamlığı konusunda kendini kanıtlamış bir araçla aynı şaseyi kullanıyor. Dahası varmı bunun?

• ilyaswolf merahba gercekten dogru soyluyorsun herkese sormamak gerek bende gdı motor da karar kıldım ama lpg takılmıyor dıyorlar bılgın ız varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurayu

ilyaswolf merahba gercekten dogru soyluyorsun herkese sormamak gerek bende gdı motor da karar kıldım ama lpg takılmıyor dıyorlar bılgın ız varmı ?

Öncelikle beni onayladığın için teşekkür ederim. Gdi motorlara lpg takılabiliyor ama motoru hemen bitirir. Anlıyacağım 50bin gitmeden motor biter. Daha sağlıklı olarak lpg konusunda çalışmalar var fakat henüz motor ömrünü bitirmeyen sistem kullanılamıyor. O yüzden şuan için lpg yok diyebilirim. Bu tür araç alacaksanız benzin+lpg ise uzak durun. Tabi gdi motorlar için geçerli. Gdi'lerde motor maliyetine yüksektir. Carizmanın en uygunu 1,6motorlar. Hele 2001sonrası makyajlı ya tadına doyum olmaz.
  • herkese merhaba formu büyük zevkle takip ediyorum. 2001 model avance kullanıyorum. tavanda bulunan antenim koptu. anten konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haier07

herkese merhaba formu büyük zevkle takip ediyorum. 2001 model avance kullanıyorum. tavanda bulunan antenim koptu. anten konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirim.

mrb arkadaşım benim 2004 lancerinde tepe anteni kopmuştu oto aksesuarcılarında var o tip anten civata yeride uyuyor 7.5 tl ye aldım taktım ben. lancer carisma antenleri aynıdır sanırım.
  • tekrar merhaba çıkma 2001 avanceye volan dişlisi arıyorum. bulan, duyan ya da yönlendirebileceğiniz bir yer olursa cevap beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainmans

Kule arızası ben aracı aldığımda vardı, Keşan servisinde ustam durumu halletti,

Kule çanaklarının tanesinin 75 tl olduğunu ama 10 tl ye tornada yaptırdığını söyledi.Bilya yataklarını düzeltiriyorlarmış, devamlı çalıştığımız tornacı dedi. 10x2 =20

Tavla puluna benzettiğiniz parçalarda zaten bilyadır, bunun bilyaya benzemediğini ve merak ettiğimi söylediğim ustam, çıkan parçayı dağıtıp gösterdi. tanesi 45 tl

45x2=90

110+50 işçilik 160 5 -6 ay oluyo yaptırmıştım, çok farketti.direksiyon yumuşadı dönüşlerde toplaması düzeldi, düzeldi yani.

Fakat benim arabayı aldığımdan beri uzaktan kumandayla problemim var, arada bir çalışmıyor du sevise gittiğimde söyledim, ustam pilleri ölçüp ikitane pil alıp takmamı söyledi, çalışmazsa gel ben kumandayı sisteme tanıtayım dedi.

Pilleri taktım iki aydır hiç sorunsuz çalışıyordu, önceki günden beri yine çalışmamaya başladı.

Kumanda ışığı yanıyor, açıp pilleri tekrar yerleştirdim ama nafile,

Bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Kumandayı değiştirmeye kalksam 250 tl falan diolar, ağır gelir, alternatif çözümler arıyorum.

merhaba
    foruma yeni üye oldum. gayet güzel paylaşımlar var. teşekürler
    bizde de 2001 carisma comfort var. sol ön amortisör üst tablası yenmiş durumda. arkadaşların anlattığı gibi resmen 8 gibi olmuş. normal deliğinin yanında bir yer daha açmış. fiyatını sordum bi firmaya 175 dediler. bazı paylaşımlarda tornacıya dolduurtulduğu yazılmış ve hiçbir şikayet olmadığını söylemişler. ben de doldurtmayı düşünüyorum. ancak tavla pulu gibi olan parçada deforme olmuş. bunu nerden bulabilirim. fiyat olarakta uygun olursa fena olmaz
    ben ıspartada oturuyorum. buradaki imkanlar yetersiz ve parça sıkıntısıda malum. yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler

• Selamunaleyküm arkadaşlar. Hayırlı ramazanlar. Nasıl gidiyor hayat buralarda
  • Arkadaşlar Polen filtresi değişimi için yardım isteyen arkadaşa faydalı olabilir.
    Bu sitede daha faydalı bilgilerede ulaşabilirsiniz.
    http://www.dreamcarisma.de/mitsubishi/workshop/innenraum-polenfilter_wechseln.php
  • Amortisör tablasını çıkmacılardan bulabileceğin gibi alt tabla dağıldı ise tornacılarada yaptırabilirsin.
    Ben sağ tarafın tabla bilya ve alt takozunu 70 tl ye çıkma bulmuştum
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara75 -- 4 Ocak 2011; 9:04:14 >
  • Arkadaşlar iyi forumlar, bende çok kısa süre içersinde aranıza katılmayı düşünüyorum. 99 model glx arıyorum fakat 2001 kasalarda aklımı karıştırıyor !!! Yedek parça sitelerinde en çok hatta bütün parçalar 99 modeller için ve 2001 lerden daha uygun, gerçekten öylemi , şu an iki kasa içinde yedek parça temin durumu ne alemde, Yardımlarınızı bekliyorum...
  • akerimoğlu benim de 2001 model avancenin arka amblemini oluşturan 3 parçadan birini çalmışlar. sen nerden buldun ya da nasıl bulabiliriz?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.