Şimdi Ara

CARTE, (TCG) Magic: The Gathering tarzı bir oyun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar henüz forumda konu açılmamış sanırım arama yaptım bulamadım. Oyun game capmus tarafından yayınlanıyor ilk f2p TCG.

Geçen gün oyuna biraz bakma şansım oldu ama sanıyorum cb olduğundan her şeyi resetlediler. Şu an daha güzel olmuş oyun. TCG seviyorsanız biraz inceleyin derim.

Ana sayfası; http://carte.gamescampus.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCroN -- 19 Mart 2012; 23:18:21 >

• bide bu var

• İlgilenen varsa deneyin derim, bir başyapıt olmasada pişman olacağınızı sanmıyorum..
  • ben boyle kart oyunlarini severim ama bi türlü kafam yatmiyor oynayamiyorum kısacası strateji oyunlarini cok iyiyim ama bunlarda fesat
  • İyi ingilizce bilmek ve ya uzun süre oynayıp kartları ezberlemek şart TCG oyunları için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

İlgilenen varsa deneyin derim, bir başyapıt olmasada pişman olacağınızı sanmıyorum..

Sen diyosan deneriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

İlgilenen varsa deneyin derim, bir başyapıt olmasada pişman olacağınızı sanmıyorum..

Sen diyosan deneriz

Ne zaman mmorpg dışı birşeye çağırsam cık diyorsun
    Raid, Guild, beklerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer 157Mb indirimden sonra yükleyince 1-2gb patch atarsa oynamam Bu tür oyunlarda genelde öyle oluyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Eğer 157Mb indirimden sonra yükleyince 1-2gb patch atarsa oynamam Bu tür oyunlarda genelde öyle oluyor da

Yok öyle kötü bir sürpriz
    Bende pratik olduğu için seviyorum kurması, oynaması..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Eğer 157Mb indirimden sonra yükleyince 1-2gb patch atarsa oynamam Bu tür oyunlarda genelde öyle oluyor da

Yok öyle kötü bir sürpriz
    Bende pratik olduğu için seviyorum kurması, oynaması..

Pc tamirde benim gelsin paslaşırız

• Arkaşlar bende X_TRAP diye hata veriyor ne yapmam gerekiyor ?
  • Şahsen hiç karşılaşmadım belki dns kullanıyorsan otomatiğe alman, yönetici olarak çalıştırman yada anti virüs ü X-Trap kendini güncelleyene kadar durdurman yardımcı olur..
  • Tekrar açmayı denedim oyunu sorun olmadan açıldı şaşırdım ama oyunu tam olarak anlayamadım dışarıdan bakınca yu-gi-oha benziyo diye indrmiştim :D
  • Malesef Yu-Gi-Oh hakkında pek bir bilgim yok, en yakın Magic: The Gathering'i örnek gösterebilirim ama mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışırım
  • Talonmaster cevaplar için teşekkürler. Topikte neredeyse bir ay herhangi bir hareketlilik olmayınca bende takip etmeyi bırakmıştım. Oyunda şuan güzel ama yerine oturtulması gereken halen çok şey var eh ne de olsa bu tarzda ilk ftp.
  • Ekran kartım yandıgı için normal oyunları oynayamıyorum acaba bu çok kasarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WDesinG

Ekran kartım yandıgı için normal oyunları oynayamıyorum acaba bu çok kasarmı

Oyunda fazla bir efekt yok o yüzden kasacağını sanmıyorum ama sadece bir varsayım tabi..

quote:

Orijinalden alıntı: LastCroN

Talonmaster cevaplar için teşekkürler. Topikte neredeyse bir ay herhangi bir hareketlilik olmayınca bende takip etmeyi bırakmıştım. Oyunda şuan güzel ama yerine oturtulması gereken halen çok şey var eh ne de olsa bu tarzda ilk ftp.

Ne demek, elbette eksikleri var ama dediğin gibi gayet güzel ve oynaması zevkli

• Android için CCG ararken düzgün birşey bulamayıp aranırken tekrardan aklıma geldi bu oyun, pek popülaritesi yok ama belki ilgisini çeken olur bir uplayım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.