Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sevimli Hayaletin Altı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 27 Eylül 2005, 14:59:57 >
  • Son fotoğraflarım

• İşte meraklı ufak bir cimcime kullanıcımız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 27 Eylül 2005, 15:06:10 >
  • Cantası

• Canta ön

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 27 Eylül 2005, 15:17:01 >
  • Cantanın on gozu

• Adaptörü

• Doom3 Screnshot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 27 Eylül 2005, 15:26:27 >
  • Arkadaşlar buda benim uzaktan kumanda projem.Nasıl güzel olmuş mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 28 Eylül 2005, 13:11:48 >
  • Creative yazdığına bakmayın.
    Yeri gelmişken sorayım istedim uzaktan kumanda yazılımı olarak ne tavsiye edersiniz?
    Bir sürü var ortalıkta.Bari creative'in eski kumandası bir işe yarasın.

• bu kumandayla ne yapcan bende biliyiim :)))
  • :)
    MSI'a nispet olsun diye koydum.
    Bende istiyom şöyle yatağımdan sesi alçaltıp yükseltmeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 27 Eylül 2005, 16:21:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Huhukomsu

Söz verdiğim gibi (1 gün gecikmelide olsa :)) en sonunda CASPER'ı (CPW2000-7685B) bir güzel test ettim.
    Arkadaşlar elimden geldiği kadar (amatör bir şekilde) yapmış olduğum incelememin sonuçlarını sizlere sunuyorum.
    Umarım almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur.

1) EKRAN KARTI
    Bir çok kişi için bu dizüstü bilgisayarda en önemli unsurunun ekran kartı olduğunu biliyorum.
    Bu sevimli hayaletin içinde 128 Mb'lık bir Geforce 6600'ün yattığını biliyorsunuz.
    Testler sırasınca direk adaptörüne bağlı bir şekilde çalıştırdım.Fanının hiç durmadığını söylememe gerek yok sanırım. :)

En son driverlarını yüklemedim.Direk default olarak gelen driverlarıyla testi yaptım.Bu arada bilgisayara bir çok ıvır zıvır kurulmuş durumda geliyor + arkadaşımın programları filan vardı.En driver'ı yüklemiş olsak belki biraz daha yukarı çıkabilirdi.

İşlemci Intel Centrion 2.0 Ghz
    Sistem rami 2 tane x 512 MB DDR2 533MHz = 1 GB DDR2 533MHz

İşte sizlere 3D Mark 2001 , 3D Mark 2003, 3D Mark 2005 ve Aquamark sonuçlarına.

3D Mark 2001 : 16086
    3D Mark 2003 : 6545
    3D Mark 2005 : 2718
    Aquamark3 : 45,554

Screenshotlarıda sırasıyla koyuyorum.

hayırlı olsun güle güle formatsız günlere.

• Arkadaşlar, ben de CPW2000-7685b modelinden sipariş etmiştim nihayet teslim aldım.Bilgisayarı serviste ilk kutudan çıkarıp açtılklarında dış görünümü benim kanaatime göre gayet şık geldi, yani dış görünümünü beğendim. Fakat bilgisayar kurulduktan sonra alıp eve gittiğimde dakka bir gol bir ,bir adet ölü piksel farkettim. halbuki daha kutuyu ilk açtıklarında bu konuyu servise özellikle belirtmiştim.Bana daha kuruluma başlamadan zaten kesinlikle 5-6 renk testinden geçirdiklerini böyle bir şeye dikkat ettiklerini söylediler.Onlar kurulumu yaparken ben servisten ayrıldım ve bu süre içinde diğer işlerimi halletmeye çalıştım.2 saat sonra servise geldim ve bilgisayarın kurulumunun tamamlandığını söylediler.Ben hemen ilk önce ölü piksel olayını sordum.Böyle bir şeye rastlamadıklarını söylediler.Eve gelip açtıımda ise maalesef.Durumu bilgisayarı götürüp kendilerine gösterdim.İlk açıp kurulumu yaptıklarında ölü pikselin olmadığını daha sonra oluşmuş olabileceğini söylediler.Acaba böyle olabiliyormu? Bilemiyorum.Ben ısrar edince caspera arayıp konuşacaklarını normalde üç ölü piksele kadar değiştirmediklerini söylediler.Ben değiştirmelerini özellikle rica ettim, bilmiyorum umarım konuşurlar ve değiştirilir.Bunun dışında bilgisayarın performansı bana oldukça tatminkar geldi.Süperpi skoru 38 saniye,3d Mark 2003 skoru ise default 6571 olarak verdi.Yalnız ben 512 ram ekletip 1GB olarak satın aldım.Bilgiyarı olan arkadaşlardan ricam evimde pc'me bağlı 5+1 hoparlörüm var.Bunu nasıl caspera bağlayabirim.Hoparlörün üç tane olan jaklarını nereye ve nasıl takmam gerekecek? Bir de fan sık sık devreye girip biraz çalıştıktan sonra susuyor bu normalmi?Pil için ise düşüncelerim tam bir pil canavarı.Bimiyorum belki de konfigirasyonundan kaynaklanıyordur.Alan ve alacak tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun.Saygılarımla.

• endernur@
    Degiştirmezlerse direk git iade et.Başka bir yerden al.Sonuçta buna hakkın var.
    Sen hoparlörün uçlarını taktıkça o zaten sana soruyor "neyi taktın?ne işler çeviriyorsun diye?"
    Yukarda resimlere bakman bile yeterli olacaktır.
    Ses sistemi olarak 5+1 seçmen yeterli.

mczaga@
    Arkadaşımın adına kabul edebilirim tabikide.Teşekkürler.
    Darısı senin başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 28 Eylül 2005, 14:07:52 >
  • arkadaşlar merhaba...huhukomşu özellikle bilgilendirme ve emeklerin için çok teşekkür ederim..bende toshiba satelite notebook vardı..yurtdışından getirtmiştim..daha 1.5 yıllık olmasına rağmen sürekli sorun çıkarmaya başladı, garantisi de worldwide olmadığı için sürekli masraf çıkartıyordu..toplamda 250 usd harcadıktan sonra artık bu kadar yeter dedim ve onu kızkardeşime verdim..ben de özellikle bu forumdaki bilgileri takip ettikten sonra senin alıdğın casperdan almaya karar verdim..kapora verdim haftaya gelecek...inşallah memnun kalırım..huhukomşu, klavye ile ilgili yorumlarını da öğrenebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: peso

arkadaşlar merhaba...huhukomşu özellikle bilgilendirme ve emeklerin için çok teşekkür ederim..bende toshiba satelite notebook vardı..yurtdışından getirtmiştim..daha 1.5 yıllık olmasına rağmen sürekli sorun çıkarmaya başladı, garantisi de worldwide olmadığı için sürekli masraf çıkartıyordu..toplamda 250 usd harcadıktan sonra artık bu kadar yeter dedim ve onu kızkardeşime verdim..ben de özellikle bu forumdaki bilgileri takip ettikten sonra senin alıdğın casperdan almaya karar verdim..kapora verdim haftaya gelecek...inşallah memnun kalırım..huhukomşu, klavye ile ilgili yorumlarını da öğrenebilir miyim?

Bişiy değil arkadaşlar.Umarım ilgilenen arkadaşların işine yarar.
    Klavyesinde bir problem yoktu.Ama sakın görmeden almayın derim.Yani kendinizde basın test edin öyle alın.

• huhukomşu senin klavyen nasıl yani bastığında civar harflerde gömülme olayı var mı? Az mı , hiç mi yok?
    Gördüğüm değişik casperlarda bu farklı düzeylerde vardı.. Bazısı kabul edilir derece az, bazıları çok can sıkıcı..
  • Bugün gidip cihazı mağazada gördüm ve siparişi verdim. Yarın alıcam bir aksilik çıkmazsa.

CPW2000-7685B aldığım model.

Cihazı inceleyip fikirlerini buraya yazıp, aklımdaki süpheleri ortadan kaldıran arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.