Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kasa kalitesi olarak düşünürsek Acer daha iyi tabikide.
    Ama şuda var fiyat olarak daha pahalı.
    Birde şimdi şu var.
    Ankarada Maviblgisayarın Maltepedeki Showroom'unda bir sürü notebooku ortalığa koymuşlar.
    Herbirini inceleyebiliryorsunuz.

Bazı markaların kasaları bariz üstün.Hakikaten çok kaliteli.Ford misali kaliteyi anlarım gibi bir geyik.
    Toshibanın kasaları hepsinden iyi arkadaşlar.
    Sizlerden tek ricam herşeyi geçtim sadece tuş takımlarına bir basmanızı rica ediyorum.

Msı'ın kiler bile biraz içeri gidiyor.
    AMA Hp ve Toshibanınki o kadar sert ve stabilki bu o firmaların TASARIM aşamasında MONTAJ TOLERANSLARINI ne kadar iyi hesaplayıp yaptıklarını gösteriyor.

Sizlere bir iki gün içince bir toshiba satellite incelemesi daha koyucam gibime geliyor.
    Casperla karşılaştıracağım . :)

Performans açısından farkları yok hatta Casper'ın şu anda en iyilerinden!
    Hatta şu anda piyasada Casper CPW 2000'den daha iyi model var mı? Super Pı 'de.

Daha iyi kasalı modeller için pamuk eller cebe.400 dolar daha vermek değer mi o siz son kullanıcıların bileceği bir iş.

• 2 gündür casper laptopumu test ediyorum... CPW2000-7685B (1 GB RAM)

Öncelikle performans olarak mükemel diyebilirim.. C&C Generals ve Quake 3 oyunlarını bütün video özellikleri en üst seviyede sorunsuz oynadım...

Isınma problemi kesinlikle yok...

Klavyedeki esnemeye gelince biraz esneme var ama öyle abartı bir durum yok. Açıkçası beni çok rahatsız etmedi.

Gürültü düzeyi gayet normal, alet ısınınca fan devreye giriyor ve kısa bir süre çalışıyor. Zaten bu özelliklerde fanı devreye girmeyen bir laptop olduğunu zannetmiyorum:)

Bana göre bir eksi yönü optic/digital ses çıkışının olmaması... Ama analog olarak 2, 4 ve 6 kanal ses alabiliyorsunuz o ayrı
  • arkadaşlar görüldüğü gibi galiba casper alanı pişman eymemiş sadece teknosadan alan bi arkadaşın bazı sorunları olmuş anlaşılan bu biraz da şans işi... bi de sevgili mastertr , beraberinde gelen yazılım yok mu kimse bunlardan falan bahsetmedi eğer yoksa bu fiyatının konfügürasyonuna göre neden az olduğunun cevaplarından biri sayılır di mi?
  • sonunda gittim mecidiyekoydeki casper storeden cpw20007685 aldım tek begenmedigim ozelligi klavye oldu cok kalitesiz geldi beri yani ii iste sorunuz olursa cvplamaya hazırım sarjım bitiyooo shitttttttttt msn: wahshe_q@hotmail.com
  • diger casper kullanıcılarınada sorularım olacam msn'e ekleyebilirlerce sok yardımcı olmus olacaklar msn:wahshe_q@hotmail.com
  • casperciler aloaaaa sorularım wardı bnm
  • neyse ben resimleri atıym bari

• foto 2

• titretmisim yaw...

• ve iste ilk test skorum

3dmark2005:3097
  • " Bana göre bir eksi yönü optic/digital ses çıkışının olmaması... Ama analog olarak 2, 4 ve 6 kanal ses alabiliyorsunuz o ayrı"

demişsiniz emin misin mastertr optik çıkışı var biliyordum ben bu modelin, monsterın benzer modelinde dahi vardı
  • Benim kafam karıştı. Hani Teknosa'lar da kazık atılan onca kişi (ki Casper'ın bu modeli nedeniylede birinin canını baya sıkmışlar) ???????????????????????????? Teknosa'ya güvenelim mi yani ???????????
  • casper storeden baska yere guvenmeyin bence..gidersiniz almaya gorursunuz notebooku denersiniz beyenirseniz alırsınız....
  • doğrudur adamların mallarına sahip çıkmaları da daha mümkün oluyor sonra
  • ya arkadaşlar eminim ki burdaki herkes bnm gibi bi laptop almanın peşinde ama bnm size tavsiyem ki tavsiye istemiyoda olabilirsiniz fakat gelin görünkü bu ülkedeki laptoplar hem pahalı hem barebone hem yerli malı gerçi yerli malı yurdun malı ama bence almış iken şüle verdiğiniz paraya değecek bişiler alın en azından marka bişiler olsun gerçi markasına vereceğiniz para 100 dolar olur ama olsun Türkiyede yapılan yerli malı toplama makinalarda yaşayacağınız sorunlara sayın, onlarda yaşamayacakmısınız tabiki buna garanti veremeyis ama bu işlere yeni girmiş Tr firmalarına fazla güvenmeyin derim ben, sağları solları belli olmas şu an sizlere önerebileceğim güsel bi makina var oda asus a6u yada a6v((c) versiyonu şiddetle tavsiye edilir) bunlar asus gibi dünya devi bi firmanın ürünleri ve bu konu hakkında forumdada baya faydalı yazılar var aynı bu konu gibi o konudada çok çok uzun yazışmalar var acele etmeyin arkadaşlar... ve paranıza layık bir makina alın saygılar en derinden

• Tavsiyen için teşekkürler ama bizim büyüteç altındaki top model sonomalı capsperlarla senin modelin uzaktan yakından benzerliği yok dostum, klasmanları farklı casper ağır sikletse bu asus tüy siklet kalmış tabi fiyatıda makul ama ben derimki caspera alternatif gösterirken özellik ve fiyat olarak yakın ürünler bulunsa daha yararlı ve ilginç olur ..
    teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtaser -- 5 Ekim 2005, 10:28:42 >
  • biraz önce arkadaşa 1gb ramli CPW2000-7685B aldık. Ram için ilave 60$+kdv verdik.Söylediklerine göre 58$+kdv onlara gelişi varmış.Pazarlıkla ilave logitech mouse aldık normalde 20$ dediler. 12 ay ödemeli kredi kartı ile 2.485 YTL. Bilgilerinize
  • hayırlı olsun... casper storeden aldıysan sorun cıkma olasılıgı dusuk ama yineden soyluyorumteknoloji şans işi
  • Son günlerde Casperın bu modelini alan arkadaşlara bir sorum olacak.
    Ben de ayın 28'inde bu modeli almak için Ankara'daki Casper Store'a gidip ödemeyi yaptım ama halen laptop elime ulaşmadı tahminim ayın 10'undan önce de gelmicek. Üretim merkezini 2 gün önce aradığımda sıra ayın 20'sinde verilen siparişlerde demişlerdi yani yaklaşık 15 gün sonrasına teslim ediyorlarmış.
    Acaba aranızda ayın 20'sinden sonra ürünü alıp eline geçen var mı???
  • Dostlar en sonunda 1 aylık bekleyişim sona erdi ve bende cpw2000-7685B model laptop'ıma kavuştum.Elime geçer geçmezde donanım testlerini yapmaya başladım lakin DVD-RW testinde takıldım kaldım , sebebi ise DVD-RW 'nin çok düşük hızlarda kopyalama yapması.Testlerimde DMS 4x ve Maxell 8x media kullanmama rağmen 3.5 GB data'yı 2,5 saatte ancak yazabildi. Ne yaptıysam hızı bir türlü arttıramadım. Yazma hızı olarak 8x seçiyorum yani DVD-RW 8x hızında yazabiliyor sanırım ama ne hikmetse bir türlü bu hızda yazım işlemi yapamıyorum. Siz bu modele sahip dostlar acaba sizde de durum böylemidir? Deneme şansınız oldu mu? Yapmam gereken bir ayar mı var sizce?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.