Şimdi Ara

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000-7685B (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
0
Favori
58.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000 alan veya birşeyler duyan arkadaşlar,

1-) Özellikle 6-7saat kullanım sonrası performans durumu,

2-) Bi-kaç gün kapatılmadığındaki performansı,

3-) Sıcaklık durumu(özellikle uzun kullanım sonrası)

4-) Arıza yapma durumu

ÖZET=Özellikleri dışında uzun süreli kullanımlardasi DAYANIKLILIK ve PERFORMANSI. Ve duyduğunuz diğer bilgileri paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000 alan veya birşeyler duyan arkadaşlar,

4-) Arıza yapma durumu

ÖZET=Özellikleri dışında uzun süreli kullanımlardasi DAYANIKLILIK ve PERFORMANSI. Ve duyduğunuz diğer bilgileri paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz.

cevaplarınızı bekliyoruz arkadaslar

• bu cihaza sahip olan arkadaşlara son bir sorum olacak.

Pro2000, monster modellerine göre kasa kalınlığı nasıl?

Hoparlorleri nasıl?
  • valla ben de casperin malum modelini sipariş verdim, stok durum nedir acaba şuan bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

CASPER PRESTIGE NOTEBOOK CPW2000 alan veya birşeyler duyan arkadaşlar,

4-) Arıza yapma durumu

1)Gayet iyi.Herhangi bir değişim sözkonusu değil çünkü fan gerektiğinde devreye girip çıkıyor zaten.Gayet stabildi.
    2)Bunu için birşey diyemeyeceğim çünkü o kadar açık bırakmadık.Download için düşünüyorsan bence celeron 300A gibi bir basit fansız kasa düşünebilirsin.
    3)Sıcaklığı bir yerlerden ölçmedim ama uzun süre Doom3 oynadıktan sonra kasada çok ısınma olmuyor.Çünkü fanı durmadan çalışıyor.
    Sadece klavyenin sağ alt tarafını diğer yerlere göre daha fazla ısınıyor çünkü harddisk orda olmalı.Ehh onuda soğutmadıklarından olsa gerek sıcaklığını yukarı veriyor ama kesinlikle ÇOK sıcak değil.
    4)Şimdülük çalışıyor.1 aydır diyebiliriz.

Dayanıklılık için cevap bulman zor çünkü ürün piyasada çok yeni.Tam hatırlayamıyorum ama maksimum 1.5 - 2 aydır var olabilir.
    Performans içinde sisoft testlerinde diğer karşılaştırmış olduğum modellere bakman yeterli olacaktır sanırım.
    Zaten 1 M super pi yeterli olsa gerek 38 sn çünkü
    Diğer modellerin super pi lerinin olduğu bir topicte vardı.Ordan bakabilirsin.

quote:

huhukomşu senin klavyen nasıl yani bastığında civar harflerde gömülme olayı var mı? Az mı , hiç mi yok?
    Gördüğüm değişik casperlarda bu farklı düzeylerde vardı.. Bazısı kabul edilir derece az, bazıları çok can sıkıcı..

Hiç yok diyemem ama az var.Oda rahatlıkla kabul edilebilir bir seviye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 29 Eylül 2005, 15:12:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

bu cihaza sahip olan arkadaşlara son bir sorum olacak.

Pro2000, monster modellerine göre kasa kalınlığı nasıl?

Hoparlorleri nasıl?

Yanyana koyupta bakmadım ama Casper ne öyle çok kalın nede ipince.
    Benim kişisel fikrim bu özelliklere göre gayet iyi kalınlığı.

Hoparlorleride bildiğimiz notebook hoparloru. :)
    Öyle full basslı divx,DVD filan izlemeyi düşünmeyin.
    Kesinlikle bir eksiği yok.
  • dün aynı kasaya sahip olan "cpw1700-7604b" modelini gördüm,
    bence oldukça güzel kasa, öyle çekinildiği gibi kalın falanda diil, bu konfügürasyona çok normal bir kalınlıkta
    ve metal-gri-siyah üçlesi renkte de oldukça güzel olmuş.
    özellikle klavyesine baktım çünkü malumunuz "f9" tarafındaki tuş yumuşaması herkesin dilinde, evet o bölgede daha yumuşak tuşlar ama öyle "vah vah" dedirttecek cinsten hiç değil, ha rahatsız olan arkadaşlar olur tabi ama bence bu fiyata bu performans çok iyi...
  • Az önce mecidiyeköydeki casper store'dan laptopumu aldım. Ellerinde bu modelden bir tane daha var almayı düşünenlerin bilgisine...

Ayrıca cihazla ilgili merak ettiğiniz birşey olursa buradan yazın, elimden geldiğince cevaplamaya çalışıcam.
  • merhaba mastertr çalışırken çıkardığı ses sence diğer markalı laptoplara göre nasıl,ayrıca ısınmayla ilgili bir problem var mı ve son sorum kağıt üzerinde var olan konfügürasyon iyiliği ve yeniliği kullanırken de aygı "güç"te mi? yanıtlarsan sevinirim.
  • arkadaslar bu modelimi aliym yoksa 1694 acerimi karar veremiyorum yarın alıcam yardım edin...
  • arkadaslar peder ucuz olan isini gorurse onu al dedi biraz ısrar etsem acerede peki dicek haii nolur soleyin casper isimi gorurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: WahshE

arkadaslar bu modelimi aliym yoksa 1694 acerimi karar veremiyorum yarın alıcam yardım edin...

acer 1694 alabiliyorsan onu al tabiki..
  • offff bilmiyorum. kafayı yemek uzereyim en iyisi istahareye yatmak omu daha hayırlı bumu diye ben uyumaya gittim saolun yardımlarınız icin......
  • quote:

Orjinalden alıntı: WahshE

offff bilmiyorum. kafayı yemek uzereyim en iyisi istahareye yatmak omu daha hayırlı bumu diye ben uyumaya gittim saolun yardımlarınız icin......

:)

WahshE eğer senin için kasa önemliyse tabikide Acer,
    Ama yok uygun bir fiyata şu anda mümkün olan tüm özellikleri almak istiyorsan Casper.
  • Bu arada arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun.
    TEKNOSA stoklarına CASPER CPW2000-7685B NOTEBOOK gelmiş en sonunda!

http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030285&CS_Category=_SBAD_63_1662_444&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63

Daha resmi bile yok.
    Artık isteyen gidip TENOSALARDA inceleyip,bakabilirler.
    Fiyatı aynı

Bu arada şimdi fark ettim teknosanın sayfasında önce casperın bu modeline girin sonra Aksesuarlar kısmına girin.
    Yedek bluetooth aparatlarını satıyorlar. Nolur nolmaz almak lazım tabi bir tane daha.
    Özelliklerinde bluetooth var demesine rağmen.

+
    Birde yorum kısmında bir bug var.
    Text Box'ta yazarken enter'a basıp bir satır aşağı ineceğine direk mesajınızı gönderiyor. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 1 Ekim 2005, 13:36:05 >

• yahu ben anlamıyorum bazı arkadaşlar "tabiki şu laptop" "tabiki bu laptop" demekten öte bi iş yapmazlar mı!!!? NEDEN "O" YADA "BU" AÇIKLAMADAN LÜTFEN UYDURMAYIN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahvank

yahu ben anlamıyorum bazı arkadaşlar "tabiki şu laptop" "tabiki bu laptop" demekten öte bi iş yapmazlar mı!!!? NEDEN "O" YADA "BU" AÇIKLAMADAN LÜTFEN UYDURMAYIN...

Eğer bu sözün banaysa hemen açıklayayım.. iki sistem arasında performans olarak pek bir fark yok.. Ama acer hem kalite hem de servis olarak casper 'dan üstündür.. bunlar defalarca yazıldı çizildi.. her kıyaslamada sebep göstermek anlamsız bence.. acer 'ın kalite olarak casper 'dan daha üstün olduğunu kabul etmeyecek kimse yoktur sanırım.. az para verilmiyor bu cihazlara, servis ve kalite çok önemli unsurlar bence.. yeterli bi açıklama oldu sanırım..

• burada sözü geçen konu acer yada casper yada vs. değil dikkatini çekerim, iki markanın iki ayrı modeli! sen tüm moellere acerin nasılsa diye bakarsan işin iş valaa... bu kadar markalara kendini teslim etme dostum araştır öğren ve öğret... ha açıklaman da tabiki yetersiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahvank

burada sözü geçen konu acer yada casper yada vs. değil dikkatini çekerim, iki markanın iki ayrı modeli! sen tüm moellere acerin nasılsa diye bakarsan işin iş valaa... bu kadar markalara kendini teslim etme dostum araştır öğren ve öğret... ha açıklaman da tabiki yetersiz

Yorumun ilginç geldi bana.. Ama bişey demiyorum, herkesin kendine has bir düşünce tarzı var.. Her yazdığımın sonuna da "bence" diye ekliyorum zaten.. bazı konularda elbette genel olarak bakman gerekir.. mesela apple düşün, ipod mini çıkardı ama ekran camlarında üretim hatasından dolayı kırılmalar oluyormuş.. bu genelde apple 'ın iyi marka olmadığını söylemeye yeter mi ? hayır, yine apple iyi bir marka olarak devam edecektir... acer için de öyle.. acer hakkında yapılan yorumlar ve özellikle acer 'ın servisini yürüten infronic servisi hakkında yapılan yorumlar genel olarak hep olumlu.. casper içinse hep bir şüphe hakim.. bu forumdaki konuları oku bunu görürsün açıkca.. bilmiyorum daha fazla birşey demeye de gerek yok "BENCE"...

• elbeteki apple ve ipod nanoyla ilgi benzetmen doğru, ben sadece senin yazdıklarına istinaden yazmadımıştım genel bi'hava var atıp tutmayla ilgili asıl sorun bu tabi yani markalar falan diil... sevgiler
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.