Deck olarak her zaman eskilerden yanayım çok kaliteli markalar olsada piyasada illa Sony yazısını görmem gerekiyor.Bu markaya çok başka bir sevgim var. |
''CASSETTE DECK'' kullananlar ve meraklıları ! (17. sayfa)
-
-
180 hz den başladı 139000 hz de bitti işitmem ,kulaklık vs takmadım laptopdan açtım.
-
Sony güzel markaydı ben çocukken 90'larda aşık olunuyordu gerçekten keşke şimdi de o kadar iyi olsa. bir süre bayağı bi ekmeğini yediler markanın 2010-2015 arası bir kaç bir şey almıştım kötü ürünler çıkıyordu şaşırıyordum nasıl sony yaptı diye şu an nasıl son hali bilmiyorum.
-
sizin laptop'ın hoparlör çok kötü bence hocam normal bir hoparlörle baslar daha düşükten başlar duymanız muhtemelen tizler de bas kadar farketmese de farkedebilir.
-
Artık öyle ürünleri yok maalesef,saundbar bluetooth hoparlör vs var.
Es serisini merak ediyorum nasip olursa Es serisi stereo amfi ,birde 3 kafa kaset deck sistem kurmak istiyorum.
Geçen arkadaşa shake 30 aldık gerek ses gerek malzeme ve kullanımı çok hoşuma gitti.
-
Dinleyerek alırsanız en güzeli
-
-
Kumanda güzel oluyor ya yoksa setin yanında oturası geliyor insanın
-
Kesinlikle haklısınız,ben daha önceden hiç deck kullanmadım genelde bu işi evde oto teyibi ile dinledim.Önceden kullandığım sıfır bulup aldığım bir Panasonic mofset çıkışlı teyp vardı sesi çok güzeldi sanki bütün tonlar dağlardan kükreye kükreye gelen sular gibiydi ,yani çok tatlı bir sesi var,şimdi bazanın altında duruyor.
Deck sisteme geçip ilk amfimi aldım ama bana sesi çok yalın geldi biran düşündüm koskoca cihaz el kadar cihazın sesi kadar tatlı değil ,ses tonuna alışmam biraz zaman aldı.ilk fırsatta bu teyibi kule hoparlörlere bağlayıp test edeceğim.
Mustafa ArslanyoutubePanasonic CQ-FX321N (Casette Player)https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=kVJi5cFrus4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SONY TC-WE835s yansıtıcı optik sensör değişimi.
Eğer kasetçalarınız bikaç saniyeliğine çalışıp sonra duruyorsa ilk bakmanız gereken parça.
-
Sensör değişimi sonrası test. (Sensör parça kodu: GP2S24 Reflective Optical Sensor)
Yapıyoruz bu sporu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yörükoğlu2014 -- 9 Eylül 2023; 14:0:48 >
-
Kaynaktan kaynağa değişiyor açıkcası. Bende Marantz vardı mesela ekolayzır olmadan dinlemek hoşuma gitmiyordu yavan geliyordu ses. Son aldığım Pioneer CT-959 ekolayzıra ihtiyaç duymuyorum harika geliyor bana sesi. Alırken Akai 75mk2 yada 95mk2 bir de bunun arasında kalmıştım. İkisini de kullanan bir arkadaş Akai daha flat verir sesi Pioneer'in sahnesi daha canlıdır dinlerken daha hoşunuza gider tahminimce demişti. Akai canlı dinlemedim ama iyi ki Pioneer almışım dedim.
-
Elinize sağlık hocam,forumda bu işlere eli yatkın bilen anlayan insanların olması çok sevindirici.
-
Kesinlikle kaynak çok çok önemli,Marantz denon alsam fiyatları malum ,Panasonic oto teyibi kadar güzel sesi yoksa şahsım adına çok üzülürüm.Pioneer güzel cihazlar üretti ve halada etkin bir şekilde yapıyor.
En güzeli bu cihazları hep dinleyerek test ederek almak.
-
Kesinlikle hocam kulaklara hangisi güzel geliyorsa en iyisi odur herzaman
-
Kasetlerini Bluetooth kulaklıklarla dinlemek isteyenler için.
İhtiyacınız olan tek şey küçük bir bluetooth transmitter.
Bluetooth ile kaset ses kalitesi nasıl olur derseniz örnek bir kayıt yaptım. Verici ile bilgisayara bağladığım Bluetooth alıcıyı eşleştirdim ve alıcının ses çıkışını bilgisayarın line in girişine taktım. Audacity programı ile kayıt yaptım (320 kbps mp3).
Bu da örnek ses kaydı. Bence gayet başarılı.
drive.google.comGoogle Drive: Sign-inhttps://drive.google.com/file/d/1g8AMxtsEM4itMRb2JrlUZ_INNNQzYJcv/view?usp=sharing
-
İsveçten bir tane Denon ceol n10 aldıracağım bu ay inşallah, geldiği zaman görüşlerimi bildiririm.
-
Hocam CEOL N10 kaset dek değil, herhalde yanlışlıkla buraya yazdınız.
-
Başka konulara mesaj atmıyorum hiç burayı takip ediyorum,Kaset değil daha güncel bir cihaz,belki merak eden ileride almak isteyen olursa öylesine yazdım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Arslan MustafaBaşka konulara mesaj atmıyorum hiç burayı takip ediyorum,Kaset değil daha güncel bir cihaz,belki merak eden ileride almak isteyen olursa öylesine yazdım.
Anladım ama bu konu sadece kaset dekler konuşulsun diye açılmış bir konu, diğer cihazlar da konuşulabilir elbet ama o zaman da burası amacını yitirir, konuda nelerin konuşulduğunun izini sürmek mümkün olmaz.
İyi niyetle yazdığınıza şüphem yok.
İyi akşamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X