Cat Harley Davidson 349 TL
-
-
bu markalar türkiye'de üretiliyor. ben de greyder marka olanını 230 liraya almıştım taş gibi bot.
-
Bir aralar yeşil kundura üretiyordu bunları sonradan GYO oldular ama hala üretime devam ediyorlar mı bilmiyorum -
GYO nedir
-
Eyvallah kaptım bir tane -
seneler önce 170tl iken almıştım,bot 500 kilo ne zaman giysem çok ağırmış diyip rafa geri kaldırıyorum,bir sonraki kış tekrar deniyorum ağır diyip tekrar kaldırıyorum
-
yurt dışı üretimi cat, harley nerden buluruz beyler?
-
Fiyat artmış -
sepette 100 düşüyor.
-
350-100=250tl mi yani -
Hocam çok ağır yazmış birisi öyle mi?
-
harley ağır baya cat o kadar ağır değil.
-
Ürün kalıbı nasıldır? -
hala yeşil kundura üretmiyor mu?
yeşil kunduranın ürettiği modelleri açıkçası sevmiyorum taş gibi oluyor ayakkabılar. tamam sıcak vs. ama konfor sıfır. ayakları mahvediyor.
yurtdışı cat, harley modellerini denemek isterdim acaba onlarda böyle mi yoksa rahatlar mı merak ediyorum
-
450-100 =350 tl. (400 üzeri 100 indirimmiş) Bu botlar sanırım yeni dandik üretimler olmalı. Colorado ve diğer çeşitlerde botlarda göründüğü gibi doğru dürüst indirim falan yok. Aslında bu markadan ne anlıyorlar bilmiyorum. Çoğusu ayak katili. Yaz gibi morhipo 260 tl ye kadar düşürmüştü fiyatları. Colorado 350 tl idi. O zamanlar bu yeni abidik gubidik çeşitler yoktu.
-
Bunlar orjinal degil mi yani
Colaroda markasi bunlardan daha mi iyi yani diğerlerinin markasini yazar misin 😕 -
8 sene önce almıştım bu tarz bot, 1 mevsim giydim. Hala ayağımdaki nasırlar geçmedi... -
Normalde botların sizi taşımaları gerekir ama bu tayfada, yani cat ve harley ikilisinde aslında botlar sizi değil, siz botların hamallığını yaparsınız
-
geçen sene CAT'in bir modelini almıştım. Tabanı yumuşacık, spor ayakkabı gibi
-
Fiyat artmış
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
seneler önce 170tl iken almıştım,bot 500 kilo ne zaman giysem çok ağırmış diyip rafa geri kaldırıyorum,bir sonraki kış tekrar deniyorum ağır diyip tekrar kaldırıyorum |
Benzer içerikler
- bim soğuk baklava
- bim çiğköfte fiyatı 1 kg
- bim parfüm
- deli2go ne demek
- bebemoney nasil kullanilir
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X