Şimdi Ara

Çatlak Bu Kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başımdan geçenleri size bir özetlemek istedim ..

Bir kızla çıkmaya başladım. 2 sene boyunca güldük , eğlendik , yakınlaştık.
    En büyük kavgamız 2 saat sürmezdi , çok kolay hallederdik problemlerimizi .
    Ne olduysa liseler bittikten sonra oldu.

Ben yurt dışına okumak için gittim (3. senemize de başlamıştık tabi). Eskiden
    bana her konuda güvenen kız (ki bende o kadar zaman boyunca güvenini kıracak tek
    bir şey bile yapmadım , ailemin üzerine bile yemin ederim bu konuda .. ) birden yattığıma
    kalktığıma , nereye ne zaman kiminle gittiğime , kısacası her şeyime karışmaya , attığım
    her adımı öğrenmek istemeye başladı.

Benimde kafa attı tabi , ben ona karşı en ufak bir şüphe bile duymazken , o adeta bana
    kendimi çapkın , züppe biriymişim gibi hissettirmeye başladı . İşin garip yanı da orada
    zaten ingilizce tıp okuyorum (ki çok az bir ingilizce bilerek gittim) kafamı dersten kaldıracak
    vaktim yok , birde bu triplerle uğraşıyorum .Daha önce geçen 2 buçuk sene o kadar derde
    sıkıntıya Of bile dememişim , her şey yetmiyormuş gibi bir de aşık olduğun kadının kendini
    senden bu şekilde soğutması insana kaldırılması kolay bir yük değil.

Ar damarımı çatlattı sonunda , ayrıldım. Sen misin bana güvenmeyen deyip orada yemedik halt
    bırakmayacaktım sinirimden ama Allah'a şükür kendime yine hakim olmayı bir nebze başardım .
    Gittiğim yerin parası bizim paramızdan değersiz di , yani şöyle bir örnek vereyim , burada üni.
    öğrencisi olarak 1 ayda 500 tl ye neler yapabileceğini az çok hayal et , orada bunun 3 katını rahat
    yaparsın aynı paraya .

Açık konuşalım , gitmek istesem her taraf karı kız , namus derdi yok kimsede , kampüsten de
    rahat düşürürsün , ayrı parasıyla da gidersin . Yapmak isteyene gerçekten kolay . Ben bunları
    ayrılmış olsam bile kendime yakıştıramadığım için yapmadım . İçkiyi çok kaçırdım orası kabul.
    Ama başka türlü de kafa dağıtıp ders çalışamıyordum.

Arada yaşanan birçok şeyi atlayıp şuan geldiğimiz noktaya gelecek olursak , o hala yaptıklarından
    pişman ve hala bana ulaşmak için elinden geleni yapıyor , ben ise içten içe onu sevdiğim halde ,
    yarın bana yine aynısını yapar diye kendimi uzak tutuyorum.

Ne dersiniz bir şans daha vereyim mi ?

• Konuş telefonla açık açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürümez o ilişki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

Konuş telefonla açık açık

Burada bahsettiğim mevzuları zaten fazlasıyla ve defalarca konuştuk. Onun bilmediği şeyler değil
    buraya yazdıklarım . Benim anlattığım mesele kendi içimdeki karışıklıklar .
  • Tabiki bi şans daha vermelisin sonuçta sen ciddi bi şekilde ondan ayrılıp hatasını ona gösterdikten sonra seninle tekrar birlikte olmak istemiş, hatasını kabul etmiş.Şuan yapman gereken ona bi şans daha vermek bence bidaha aynı hataya düşmeyecektir.Bi daha aynı hataya düşerse o zaman temenni olarak ayrılırsın ki olması gerekende budur bi hatayı 2 kez yapıyorsa hep yapacaktır.Kızlada çok iyi anlaştığını söylemişsin kolay kolayda böyle kız bulunmaz hocam haberin olsun pişman olursun.

Özet:Bi şans daha ver aynısını tekrarlarsa bi daha yüzüne bakma.
  • Hocam gözden uzaktasiniz sonuçta, yani böyle neticelenmesi çokta şaşırtıcı değil.
    Ulaşamayacağı bir yerdesiniz. Kıskançlık had safhada normal olarak.
    Gelecekte onu görebiliyorsaniz, evleniriz ve çok mutlu oluruz tadında.
    O zaman şansı verin, ama yok bilmiyorum diyorsanız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz anlayisli olmasi lazim bence duzgun bir sekilde tekrar konusun kaybedicek hicbir sey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam senin sevgilinde yurt dışına gitse sende merak edersin ne yapıyo ne ediyo . Yoğunum diyip geçicektin

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

Tabiki bi şans daha vermelisin sonuçta sen ciddi bi şekilde ondan ayrılıp hatasını ona gösterdikten sonra seninle tekrar birlikte olmak istemiş, hatasını kabul etmiş.Şuan yapman gereken ona bi şans daha vermek bence bidaha aynı hataya düşmeyecektir.Bi daha aynı hataya düşerse o zaman temenni olarak ayrılırsın ki olması gerekende budur bi hatayı 2 kez yapıyorsa hep yapacaktır.Kızlada çok iyi anlaştığını söylemişsin kolay kolayda böyle kız bulunmaz hocam haberin olsun pişman olursun.

Özet:Bi şans daha ver aynısını tekrarlarsa bi daha yüzüne bakma.

Kafa karışıklığımın sebebi şu : daha önce biz yan yana iken de kendisini dikkat etmesi gereken yada yapmasından hoşlanmadığım şeyleri söylerdim .
    Allah var beni hep can kulağıyla dinlerdi , yapmaya da çalışırdı ama , kafasına bir şey takıldığı zaman eskiden ne olmuş ne bitmiş ,
    hiç aklına bile gelmez aynı yanlışı tekrar tekrar da yapardı . belki benimde şu noktada yanlışım oldu , ben neredeyse 2 sene peygamber sabrı (lafın gelişi)
    ile davrandım kendisine . Herkesi sabrı taşar elinde sonunda , benimki de taştı , üstüne sabredecek yer kalmadı , şimdi bu kızla tekrar başlasam ,
    yarın bir gün beni küçük bir meseleden bile olsa sinirlendirir ise yine başa döneriz büyük ihtimalle . bu yüzden de fazla cesaret edemiyorum .
    Zaten benim amacım bu kızla sadece gönül eğlendirmek felan olsa bilirsiniz yani içime hiç dert etmem . ne yapacağımı bende pek kestiremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Texom

quote:

Orijinalden alıntı: Limonlu Maden Suyu

Konuş telefonla açık açık

Burada bahsettiğim mevzuları zaten fazlasıyla ve defalarca konuştuk. Onun bilmediği şeyler değil
    buraya yazdıklarım . Benim anlattığım mesele kendi içimdeki karışıklıklar .

Kız üzülüyor olabilir ya bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ATYPICAL

Hocam senin sevgilinde yurt dışına gitse sende merak edersin ne yapıyo ne ediyo . Yoğunum diyip geçicektin

Şimdi ben yurtdışına çıktım da bir tek o mu benden uzak kaldı , yada sadece o mu beni merak ediyor ?
    Sıkıntı şurada , gereğinden fazla kıskançlık yapmaya başlaması . Benim huyumu suyumu her şeyimi
    bilen biri zaten . daha önce 2 sene bu tarz şeylerin hiç mevzusu bile geçmedi aramızda .
    Bende ondan uzaktayım ama ona sen kimlerle geziyorsun , dışarı nasıl giyinip çıkıyorsun (ki gerçekten
    hiç karışmadım bu güne kadar ) diye hiç sormuyorum . En ufağından skype da gördüğünde saçlar jöleli diye
    sorulur mu sen neden süsleniyorsun böyle diye ? Ben bana böyle davranmasını gerektirecek en ufak bir
    hareket yapmadım o güne kadar. problem şu ki insan karşısındakine duyduğu güveni , ondan da bekliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Yemin ederim bunu beğenicem

Lan tamam komik değil ota moka her şeye şunu yazıp durma.
  • quote:

quote:

Hocam senin sevgilinde yurt dışına gitse sende merak edersin ne yapıyo ne ediyo . Yoğunum diyip geçicektin

Şimdi ben yurtdışına çıktım da bir tek o mu benden uzak kaldı , yada sadece o mu beni merak ediyor ?
    Sıkıntı şurada , gereğinden fazla kıskançlık yapmaya başlaması . Benim huyumu suyumu her şeyimi
    bilen biri zaten . daha önce 2 sene bu tarz şeylerin hiç mevzusu bile geçmedi aramızda .
    Bende ondan uzaktayım ama ona sen kimlerle geziyorsun , dışarı nasıl giyinip çıkıyorsun (ki gerçekten
    hiç karışmadım bu güne kadar ) diye hiç sormuyorum . En ufağından skype da gördüğünde saçlar jöleli diye
    sorulur mu sen neden süsleniyorsun böyle diye ? Ben bana böyle davranmasını gerektirecek en ufak bir
    hareket yapmadım o güne kadar. problem şu ki insan karşısındakine duyduğu güveni , ondan da bekliyor...

İnsanın merak etmesi , sorgulaması , kıskançlık yapması sevdiğini gösterir . Sende bi bakıma haklısın ama artık yapacak birsey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: David Draiman.

quote:

Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

Yemin ederim bunu beğenicem

Lan tamam komik değil ota moka her şeye şunu yazıp durma.

• quote:

quote:

quote:

İnsanın merak etmesi , sorgulaması , kıskançlık yapması sevdiğini gösterir . Sende bi bakıma haklısın ama artık yapacak birsey yok

Böyle sevgi kime lazım hocam yahu ? Ne huzur bırakıyor ne keyif . Saçma sapan kıskançlıklar , ne yapıyorsun diye sürekli arayıp
    uykundan uyandırmalar , ne zaman konuşmaya kalksan konun hep bu yönlere çekilmesi .. Bak şunu da tekrar belirteyim , biz yan
    yana iken o kadar zaman beni bir kere bile kıskanmamıştı. Sebebi ise öyle yapmasını gereken tek bir hareketim bile olmadı zaten .
    2 sene öyle idim de oraya gidince mi sapıtacaktım ? Bu karakter meselesi , yapan adam sevgilisinin dibinde de yapar o çapkınlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texom -- 26 Haziran 2014; 18:07:04 >

• muhtemelen güzel ve kolay kızların olduğu bir memlekettesin ki bu durum kızı çılgına çevirmiş. sorun sana güvenmemesi değil, kızın içinin içini yemesi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız icindeki kıskanclıgı dısa vurmus belli etmis,yapacagın tek sey kızdan biraz daha uzak kalmak,kız da sana pisman olup sana guvenecektir zamanla
  • nerede okuyorsun hangi ülke ?
  • Bir şans daha ver hocam. Emin ol kolay değil bu devirde sevdiğin insanla sevgili olmak. Kız seni sevdiğinden yapmış, her insan hata yapabilir. Sonuçta insanız hocam, sana da affetmek düşer. Kendin bilirsin tabi. Ben olsam 1 şans daha verirdim, zaten ayrıldığın için kızın aklı başına gelmiştir. Aynı hatayı tekrar yaparsa bu kez onu defterden silerdim.
  • Ona bu forumun linkini at yanindayken bir okusun bakalım ne yapacak ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.