Şimdi Ara

CB Erdoğan: Önümüzdeki Dönem Ülkemiz Açısından Bir Şahlanış Dönemi Olacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada Türkiye'nin geleceğine dair önemli mesajlar vererek, "Önümüzdeki dönem ülkemiz açısından bir şahlanış dönemi olacaktır." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türkiye Yeni Bir Şahlanış Dönemine Giriyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada Türkiye’nin önümüzdeki süreçte ekonomik, siyasi ve sosyal alanlarda yeni bir atılım gerçekleştireceğini vurguladı. Erdoğan, "Önümüzdeki dönem ülkemiz açısından bir şahlanış dönemi olacaktır." diyerek Türkiye’nin güçlü bir büyüme ve kalkınma sürecine gireceğini ifade etti.

Erdoğan’ın bu sözleri, özellikle ekonomik reformlar, altyapı projeleri ve uluslararası ilişkilerde atılacak adımlar açısından büyük önem taşıyor. Önümüzdeki süreçte Türkiye’nin küresel arenada daha etkin bir rol oynaması ve yeni yatırımlarla ekonomik büyümesini sürdürmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarının ardından gözler, hükümetin bu hedef doğrultusunda atacağı adımlara çevrildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepImpact. -- 26 Şubat 2025; 17:51:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyvah evhakki yandık

• Uzun yıllardır bunu diyor ve hep daha kötüye gittik. O yüzden gene olacak olan belli. Zaten konuşmasındaki diğer açıklamalar ile kötü gidişatın artarak devam etmesini garanti altına almış.

• O kadar çok ki bu kaçıncı şahlanış dönemi hatırlamıyorum bile.

• En son 2023'te şahlanmamış mıydık? Her "şahlanıyoruz." dediğinde Türkiye daha derin bir bataklığa sürükleniyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43 yaşıma geldim, 22-23 yıldır şahlanıyoruz! Yersen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CB Erdoğan: Önümüzdeki Dönem Ülkemiz Açısından Bir Şahlanış Dönemi OlacaktırAnıl Eseryoutube
    Kahramanlık Türküleri
    https://www.youtube.com/watch?v=0ux2ybYFOKk
  • 20 senedir aynı hikaye CB Erdoğan: Önümüzdeki Dönem Ülkemiz Açısından Bir Şahlanış Dönemi Olacaktır 

• hiç de inanmıyorum

• Yine mi

• Kuruluş, diriliş, silkeleni?, sahlanı? diye diye......

• Bu kaçıncı şahlanış oluyor, sayabilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altın varaklı tahtıyla beraber şahlanıp keşke Türkiye'den yükselip başka bir boyuta geçse.

• Parayı dövize yatırın diye anladım

• Ussuz kullanıcısına yanıt

:D Iyi bir gozlem.

• Elliki: oleyy şahlanıyoruz bir tur daha payitaht izliyeyim

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt

Çocuk doğdu ilkokul ortaokul lise üniversite bitirdi hala şahlanıyoruz. Çocuk üniyi bitirdi doktor oldu basit bir ulaşım aracı olan arabayı alabilmesi için bile en az 1 senelik maaşını hiç harcamadan biriktirmeli.

bu süreç zarfında alamanya bizi kıskana kıskana bir hal olduCB Erdoğan: Önümüzdeki Dönem Ülkemiz Açısından Bir Şahlanış Dönemi Olacaktır 

• bu ülkeyi ancak ben şaha kaldırırım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.