Bildirim
CBF 150 ALDIM [SS'Lİ]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güzel motor hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kask eldiven dizlik mont her zaman tak. -
Bende cb125e var bu makinalar gaddardır.Yapacağın tek şey var lastikler.İyi bir lastik al 15-20 bin devir.Bu arada hayırlı olsun kazasız belasız inşallah.quote:
Orijinalden alıntı: erenberkay
kask eldiven dizlik mont her zaman tak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan72 -- 7 Temmuz 2014; 16:37:53 > -
Kendi sinifindakilere gore tipi buyukmu?
Hocam kesinlikle lastikleri hemen değiştir. Güzel bi kask ve uzun yola Çıkacak san eldiven ve dirseklik Dizlek al
hayırlı olsun kazasız belasız sürüsler.bende bu sene sonu alıcam bitane 20 30bin yapıp iyice öğreneyim cbr250r alıcam nasipse.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin motor tam bir şehir içi motoru uzun yolda biraz fazla yakar 90 100 km hızla gidildiğinde yakıtı yüksek oluyorquote:
Orijinalden alıntı: Not Today!
hayırlı olsun kazasız belasız sürüsler.bende bu sene sonu alıcam bitane 20 30bin yapıp iyice öğreneyim cbr250r alıcam nasipse. -
motor sıfır mı dostum kaça aldın bende düşünüyorum aslında niyetim 250r ama ögrencilik hayatı malum o yuzden idarelik hiç olmassa cbf 150 alayım diyorum gene uzun yol yaptırır bana buda sanırım ...quote:
Orijinalden alıntı: senolas
hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin motor tam bir şehir içi motoru uzun yolda biraz fazla yakar 90 100 km hızla gidildiğinde yakıtı yüksek oluyor
Alıntıları Göster -
Lastikleri niye değiştirmeli hocam
Hocam orjinal lastikleri naylon oluyor genelde ve kauçuk iyi olmadığı için yağmurda tutmuyor vede virajlarda güven vermiyor
Hayırlı ugurlu olsun hocam
Teşekkürler hocam
quote:
Orijinalden alıntı: teknisye
motor sıfır mı dostum kaça aldın bende düşünüyorum aslında niyetim 250r ama ögrencilik hayatı malum o yuzden idarelik hiç olmassa cbf 150 alayım diyorum gene uzun yol yaptırır bana buda sanırım ...
Sıfır aldım hocam iyi motor bi sıkıntısı yok 186km oldu daha bi depo çeyreğe inmedi tahminim 210km de bi depo falan
Hocam bu motor iyi güzelde çok yağ yakıyor diyor kullananlar herşeyi güzelde yağ yakması kötü diyorlarquote:
Orijinalden alıntı: pwlo45quote:
Orijinalden alıntı: teknisye
motor sıfır mı dostum kaça aldın bende düşünüyorum aslında niyetim 250r ama ögrencilik hayatı malum o yuzden idarelik hiç olmassa cbf 150 alayım diyorum gene uzun yol yaptırır bana buda sanırım ...
Sıfır aldım hocam iyi motor bi sıkıntısı yok 186km oldu daha bi depo çeyreğe inmedi tahminim 210km de bi depo falan
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muhibbi-
Hocam bu motor iyi güzelde çok yağ yakıyor diyor kullananlar herşeyi güzelde yağ yakması kötü diyorlar
Yok dostum yağ mağ yakmıyor.
Alan arkadaşa tavsiyem hemen gidip Michelin lastiklerini alsın, aksi halde duro ile kaza yapması ihtimal..
Koruma demirlerini tak..
Bir topcase tak ki devrilirsen şayet ona devrilsin..
Yan ayak taktir ki rahat edesin.
Hayırlı olsun kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: baycall
quote:
Hocam bu motor iyi güzelde çok yağ yakıyor diyor kullananlar herşeyi güzelde yağ yakması kötü diyorlar
Alan arkadaşa tavsiyem hemen gidip Michelin lastiklerini alsın, aksi halde duro ile kaza yapması ihtimal..
Koruma demirlerini tak..
Hayırlı olsun kardeşim.
Geçengün lastikciye gittik adam duroyu öve öve bitiremedi 4lastik 500 lira fiyat çekti
quote:
quote:
quote:
Koruma demirlerini tak..
Hayırlı olsun kardeşim.
Geçengün lastikciye gittik adam duroyu öve öve bitiremedi 4lastik 500 lira fiyat çekti
Adam uçmuş demek ki. Ben Michelin Pilot'u taktım, Duro'ları ustaya hediye ettim. Fark nettir.
-
cbfler kesinlikle yağ yakıyor kimse inkar etmesin 1 sene kullandım2 bin kmde 500 gram yağ eksiltti 15binde 2011 yeni kasaydı.zarar edip sattım tekrar ybrye dönüş yaptım.şuan arkadaşımda var 2009 model kmsi 9binde o da yarım litreye yakın eksiltmiş.konfor olarak güzel en güzel yanı frenleriydi.yakıtı fazla.çekişi gidişi gquote:
Orijinalden alıntı: baycallquote:
quote:
quote:
Koruma demirlerini tak..
Hayırlı olsun kardeşim.
Adam uçmuş demek ki. Ben Michelin Pilot'u taktım, Duro'ları ustaya hediye ettim. Fark nettir.
Alıntıları Göster
zel düzde 120 görüyordu bu tip motorlar için güzel hız
-
Hayırlı olsun tavsiyem ekipmansiz binmeyin(kask'ceket'eldiven'dizlik) ve altın elbiseli adamın videolarını izleyip takip etmeni oneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yamaha mı honda mı
- revolt rs5 50cc yorumlar
- honda dio yorum
- sahibinden ücretsiz ilan verme hilesi
- rks azure 50 yorum
- en uzun menzilli elektrikli motosiklet
- uçan motor
- honda cb 125 f
- yamaha elektrikli bisiklet
- honda 50 cc
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X