İyi günler arkadaşlar.Benim SONY marka CD çalarım var.Yurt dışından özel getirttirdim.Markası CDX-F5500X CD çalarımı 2 ay önce servise temizlenmesi için bırakmıştım.Geri aldığımda cd çalar sert sarsıntılarda ve track ta kesinti yapmaya başladı.MP-3 te kesmiyor.Servise gitmeden önce sarsıntıda kesinti yapmıyordu.CD çalarımın kesiti yapmayan şase özelliği var.Sormak istediğim acaba serviste orjinal parçalarının şasesinin vb.değiştirilmiş olma ihtimali olabilirmi?Eğer öyle birşey varsa nasıl anlayabilirim?Lütfen yardım.Herkese teşekkürler...
Yaw okuyucu değişmiş falan olmasin ama her zaman bütün teypler track ta takilma yapar Mp3 te yapmiosa bir sorun olmasa gerek
Arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi bekliyorum...
Sayın gokhan2 ben şasenin değiştirildiğinden şüpelendim.Şasenin değiştirilme durumu olamazmı?
Şase değişse öle bi sorun olmaz Kardeş elinde bi kanit gibi bişeyin warsa git böle mi oldu de??? yada oraya git bu ürünün aynisinin şasisile karşilaştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme