Elimde 600 adet imha edilecek cd var , tek tek kırmakla uğraşmak istemiyorum . Bu tür işleri yapan firma veya kurumlar varsa kontak kurmak istiyorum , tel. veya e-mail adresini bildirirseniz sevinirim.
Ofis aletleri kiralayabileceğin bir yerden Shredder kirala.. tek ek at cdleri..
at çöpe gitsin. kimse bulupta kurcalamaz merak etme. yada bi poşete koy, üstünde tepin ne bileyim işte...
üsütne benzin döküp yak sonucta hepsi policarbonat cayır cayır yanar
doldur bir kovaya dök azcık mazotu yak ondan sonra.nasıl olsa çevreyi hertürlü kirletiyoruz.şaka bir yana bu tip atıkların geri dönüşümü dünya üzerinde ciddi bir şekilde ele alınmalı
al eline bi çöp poşeti birazda uhu birer damla yaydırıp at poşete poşetide çöpte bulsalar bile uhu damlayan cd nin işi bitiktir. (yanlışlıkla yaptım bi daha hayata dönmedi cd' im)
hani bazıları süs olsun diye arabalarına takıyor ya sende 600 meraklıya dağıt...
izmir belediyesi korsan cdleri üzerinden silindirle yok etmekye çalışıyordu. ama en güzeli bence otobüsçülere kamyonculara ver. kimin aklına gelcek içinde önemli bilgilerin olduğu. hem kamyoncuların da hayır duasını alırsın.
ihtiyacı olanlara ver.
ben cd kolleksiyonu yapıyorum adres vereyim bana gönder
Bilgileri yok etmek istiyorsan çakmakla her cd nin altına ateş tuk bir iki saniye kadar yeterli. Sonra da çöpe atarsın. Ne bilgiler var içinde acaba. cd yok etmek için kurum arayacak kadar önemli bilgiler var demekki.
Walla bende de öle çok yanacak yıkılacak cd wardı...Werdim bizim servisciye şimdi bütün servisin iiçine koymuş asmış..Diskodan farkı kalmadı servisin..
quote:
Orjinalden alıntı: exo1905
Walla bende de öle çok yanacak yıkılacak cd wardı...Werdim bizim servisciye şimdi bütün servisin iiçine koymuş asmış..Diskodan farkı kalmadı servisin..
doldur bi poşete koy yolun ortasına. bekle bi yarım saat orda canına okunsun cdlerin..
kapıcıya ver!
hakkaten ne var içinde de kati olarak imha etmek istiyosun bööle(bizi ilgilendirmez) ama basit yöntemler kullan. kıştan yeni çıktık yoksa bi arkadaşın sobasında yakardık. olmadı bi kovaya at tineri dök. yakmana gerek yok tiner zaten eritiyo
quote:
Orjinalden alıntı: Acharad
Ofis aletleri kiralayabileceğin bir yerden Shredder kirala.. tek ek at cdleri..
o alete vereceği kirayı bana versin tek tek kırarım... Zaten iş bulamıyom
bı Teneke Warılımsı bırsey bul ıcıne bıras atesleyıcı bırseyler at cd lerıde ıcıne at bız ofıs cdlerını yakarak ımha ederız genelde sanayı fırınında
asit al bi laboratuardan dök hepsini cdlerin üstüne:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme