Şimdi Ara

Ceed mi?Sportage mi? Ev mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımı 19000 TLye sattım ve işler karıştı.
    Çünkü;

1) 19000 peşin 2 yıl kredi kullanarak 0 km dizel ceed alabilirim.

2) 20000 peşin 4 yıl kredi kullanarak 0 km sportage alabilirim(bu araç için gözümü karartabilirim)

3) Şu an kirada oturuyorum. 30000 peşin 10 yıl kredi kullanarak ev alabilirim.

Ancak ev aldığımda değil ceed-sportage 10 yıl araba alamayabilirim.

Kafam çok karıştı arabayı satmasaydım bunlar olmucaktı

Fikir verirseniz sevinirim..Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyunrai -- 30 Kasım 2010; 12:39:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hyunrai

Arkadaşlar aracımı 19000 TLye sattım ve işler karıştı.
    Çünkü;

2) 20000 peşin 4 yıl kredi kullanarak 0 km sportage alabilirim(bu araç için gözümü karartabilirim)

Ancak ev aldığımda deği ceed-sportage 10 yıl araba alamayabilirim.

Sizin durumunuzda olsam ev kredisini biraz fazla çekip evi alır, fazla kısmıyla da 8-10 bin TL lik araba alır ayağımı yerden keserdim.. Fazla kısmı sizin tercihiniz bu 8-10 olmaz 5-6 da olabilir ödeme gücünüze göre..

• quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

quote:

Çünkü;

Ancak ev aldığımda deği ceed-sportage 10 yıl araba alamayabilirim.

Sizin durumunuzda olsam ev kredisini biraz fazla çekip evi alır, fazla kısmıyla da 8-10 bin TL lik araba alır ayağımı yerden keserdim.. Fazla kısmı sizin tercihiniz bu 8-10 olmaz 5-6 da olabilir ödeme gücünüze göre..
    Teşekkürler ysaglam..

Bakın imzanızda sportage gördüm aklım yine karıştı...

• quote:

Teşekkürler ysaglam..

Bakın imzanızda sportage gördüm aklım yine karıştı...

Alıntıları Göster
    ysaglam a katılıyorum. En mantıklısı bu gibi görünüyor. Size kalmış seçim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

ysaglam a katılıyorum. En mantıklısı bu gibi görünüyor. Size kalmış seçim.

Alıntıları Göster
    ev almanızı ve üzerine, daha düşük modelli, düşük donanımlı, ayağınızı yerden kesecek kadar araba almanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derememo

ev almanızı ve üzerine, daha düşük modelli, düşük donanımlı, ayağınızı yerden kesecek kadar araba almanızı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    aklın yolu bir kiracı için ev almaktan daha iyi bir yol düşünemiyorum zira kendimde kiracıyım evimi almadan arabaya yüksek miktarlarda para bağlamam.
  • Ev tavsiyelerine katılıyorum.Zamanında ev yerine carens tercih ettik.Ailecek pişmanızAraba eskir ve değer kaybeder,ev eskir,onarırsın 0 gibi olur,değer kaybı oto gibi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

aklın yolu bir kiracı için ev almaktan daha iyi bir yol düşünemiyorum zira kendimde kiracıyım evimi almadan arabaya yüksek miktarlarda para bağlamam.

Alıntıları Göster
    Kendi evinizde oturmanız, en mantıklısı, varsın ulaşımınız problemli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Kendi evinizde oturmanız, en mantıklısı, varsın ulaşımınız problemli olsun

Alıntıları Göster
    Gidip ev al.Bırak arabayı falan.Ayazda kalma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfssfr

Gidip ev al.Bırak arabayı falan.Ayazda kalma.

Alıntıları Göster
    Kira dediğin ömür boyu bitmeyen bir borç.. Öncelikle bundan kurtulman lazım.. Bir süre bankanın kiracısı ol ama sonrasında kendi evinde oturmuş olursun.. Araba dediğin geçici bir hevestir, bu ister spo olsun, ister ceed isterse mercedes.. Bir süre sonra neden ev almadım diye sorarsın kendine.. Araba hevesin bitmiştir çünkü.. Hele hele ev sahibinde sana yakın bir yerde oturuyorsa her ay ben yiyemedim al sen ye diye geçirirsin içinden.. Geçici heveslerle hareket etme.. Evini al huzurla otur Allah'ın izniyle..

• Hocam kesinlikle ev diyorum. Hazır cebinizde peşin paranız da var kurtulun gitsin kiradan. Araba çok kolay alınır. Arkadaşların da dediği gibi 7-8 bin liralık bir araç bile işinizi görür. Konut kredi oranları bu kadar düşükken üstelik kiradaysanız ev almalısınız.

quote:

Çünkü;

• quote:

Orijinalden alıntı: Tergener

Hocam kesinlikle ev diyorum. Hazır cebinizde peşin paranız da var kurtulun gitsin kiradan. Araba çok kolay alınır. Arkadaşların da dediği gibi 7-8 bin liralık bir araç bile işinizi görür. Konut kredi oranları bu kadar düşükken üstelik kiradaysanız ev almalısınız.

quote:

Çünkü;

Otomobil size Ev aldırmaz ama Ev size otomobil aldırabilir. Ev kirada olduktan sonra jipe binmek bana biraz mantıksız geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Otomobil size Ev aldırmaz ama Ev size otomobil aldırabilir. Ev kirada olduktan sonra jipe binmek bana biraz mantıksız geliyor.

Alıntıları Göster
    Elbette ev almalısınız, şimdi beğendiğiniz arabalar bir kaç sene sonra yarı fiyatına iner, o zaman beğendiğiniz arabayı da alırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

Alıntıları Göster
    Tabikide Ev Bu Ülkede Kiradan Kurtulmak Bence Çok Önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bvlgarı

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar, belkide ev kredisini 8 yıllığına çekerim en azından 2 yıl daha erken bitmiş olur... Sağolun fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için tekrar...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kesinlikle ev almalısınız zaten kiracısınız.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ev tabi ki. Memlekete tayinim çıksa bir an bile düşünmem arabamı da elimdeki avucumdakini de verir ev alırım. Şu an kira ödemiyorum ,lojmandayım. Ama kendi evim olsun isterim.Araba alınca ayda ödeyeceğinize yakın kira da ödüyorsunuzdur sanırım. Yani 2- yada 4 sene içinde sanki iki araba almış gibi ödeme yapacasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Ev tabi ki. Memlekete tayinim çıksa bir an bile düşünmem arabamı da elimdeki avucumdakini de verir ev alırım. Şu an kira ödemiyorum ,lojmandayım. Ama kendi evim olsun isterim.Araba alınca ayda ödeyeceğinize yakın kira da ödüyorsunuzdur sanırım. Yani 2- yada 4 sene içinde sanki iki araba almış gibi ödeme yapacasınız.

Alıntıları Göster
    kalıcak yerin olmadağı zaman gezsen ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Alıntıları Göster
    ev al dostum şöyle düşün arabayı aldın hem ev kirası hem arabanın taksitlerini ödeyeceksin ama ev aldığında 8 sene kadar ev taksidi ödeyeceksin bi daha asla kira ödemeyeceksin bence değer daha iyi arabalara bile binebilirsin ilerde

• quote:

Orijinalden alıntı: trafik cenavarı

ev al dostum şöyle düşün arabayı aldın hem ev kirası hem arabanın taksitlerini ödeyeceksin ama ev aldığında 8 sene kadar ev taksidi ödeyeceksin bi daha asla kira ödemeyeceksin bence değer daha iyi arabalara bile binebilirsin ilerde

Alıntıları Göster
    Ev tabiki.Aldığın arabanın değeri kullandıkça düşecek,evinki artacak..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.