Çek Kazan - 12 TL Ülker sakız, şeker alımına 15 TL Opet veya 15 TL getiryemek çeki
-
-
-
Neye yarar kampanya detaylarındaki geçerli marketler arasında migros yok abidik gubidik marketler var. Tam da yarın sipariş verecektim -
Şekerleme değil de yıldız sakız alınabilir, diğerleri sağlık düşmanı
-
getir yemek %50 indirimin üzerine hediye çeki kullandırıyor mu acaba? Genelde kampanyaları birleştirmez getir
-
Şekerleme dediği çikolata olmuyor heralde? -
yok hocam jelibon falan o tarz ıvır zıvır
-
4 tane OPET yakıt puan kampanyasına katıldım. Sadece olips yakıt puanları geldi. Pure life, Ülker, johnsons temizlik puanları gelmedi. Puanları yüklenen var mı? -
hocam opete iletildiyse kazandığınız opet genelde cuma günleri yüklüyor puani mesai bitimine doğru. bugün gelir diye tahmin ediyorum.
-
pure life kampanyasından opet puan aldım. çek kazanda ayrıntılara iyi dikkat etmeniz gerekir, mutlaka bir şeyi atlamışsınızdır. geçen eylülden beri devamlı kullanıyorum problem yaşamadım. bazen de puan yüklenmesi 10 günü buluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saltas -- 26 Şubat 2021; 13:3:29 > -
Fişler onaylandı, ödüllerde görünüyor. Müşteri temsilcisi de bir sorun var falan demedi. Puan 26 şubatta yüklenmiş dedi ama kartta yok. Daha önce ben de hiç sorun yaşamamıştım, inşallah yüklenir.
-
ilk kez yerel marketlerin işe yaradığını gördüm:) -
Yemek kartıyla ödesem verirler mi kupon? -
bizim toptan marketler dahil mi bu kampanya ya göremedim listede ama çok yer var -
hocam sipariş verecektim yazmışsınız da sizin vesilenizle şunu yazayım. çek kazanda bazı ürünler tüm marketlerde geçiyor fakat migros sanal marketten alışveriş yaptığınızda e fatura çıkması 1 haftayı geçiyor. dolayısıyla alacağınız fatura çek kazanda geçmiyor. aklınızda bulunsun
-
E faturaya gerek var mı ki, ürünlerin yanında gelen fiş geçerli olmuyor mu?
-
Hocam ürünlerin yanında gelen fişi kabul etmiyorlar. Onlarda mali değer yoktur yazıyor
-
Puanım az önce yüklendi -
ben de marketyo için e-faturayı özellikle sordum destekten. e-fatura çıktısının fotoğrafını çekerek yararlanabilirsiniz şeklinde cevap geldi. ancak e-faturanın geç gelmesi vs gibi durumlar oluyor süre genişse kullanılabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X