Şimdi Ara

ÇEKİLİŞ / 5 STEAM OYUNU - Son Katılım 02.03.2017

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
1
Favori
3.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun yıllardır burada yer alan DH üyesi olarak çekiliş yapmak istiyorum.

Aşağıdaki Steam oyunlarını çekiliş ile vereceğim.

Başlangıç; 23.02.2017
    Bitiş; 02.03.2017

1) Max Payne 3
    2) Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition
    3) Sid Meier's Civilization III + Sid Meier's Civilization IV + Sid Meier's Civilization V (Brave New World + Gods & Kings + DLC Pack)

Çekilişe katılmak için, bu başlığa "çekilişe katılmak istiyorum" yazmanız, ve aşağıda belirttiğim kanallarımın takip işlemlerini çekilişe katılırken yapmanız yeterli olacaktır. Bu işlemlerinizde herhangi bir maddi yükümlülük bulunmamaktadır. Sadece takip ediyor olacaksınız. Takip işlemlerini yapmayan kişiler çekiliş için hak kazanamayacaklar.

Twitch kanal takibi için;https://www.twitch.tv/rootthegamer
    Youtube kanal aboneliği için;https://www.youtube.com/channel/UCqJhfwNdAH5WmR59VhPYQjA

Çekilişi kayıt altına alacağım ve çekilişte kazandığını duyurduğum arkadaşlara ulaşarak, yukarıdaki iki kanalım için gerekli takip işlemlerini yapıp yapmadıklarını kontrol etmek için kullanıcı adlarını alarak kontrol edeceğim. Herhangi bir sorun yok ise Key ve Gift olarak göndereceğim.

Bol şanslar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 25 Şubat 2017; 3:55:1 >

• çekilişle katılmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilişle katılmamak istiyorum
  • çekilişe katılmak istiyorum

• Hocam naçizane çekiliş yapmanız çok güzel. Lakin süre çok uzun. 10 güne unutulur gider. DROyunun yaptığı çekiliş bile 2 gün revaçta kaldı. Sonra unuttu herkes tarihlere ve sonuçlara bakmak için konuyu bulmaya çalıştı. 2-3 gün fazlası ile yetiyor aslında çekilişler için hocam. Uğrayan olmuyor konuya. Bunlar da naçizane tavsiyelerim yanlış anlamayın.

Bu arada Logonuz çok güzel. O tasarımı kendi logomda da kullandım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Hocam naçizane çekiliş yapmanız çok güzel. Lakin süre çok uzun. 10 güne unutulur gider. DROyunun yaptığı çekiliş bile 2 gün revaçta kaldı. Sonra unuttu herkes tarihlere ve sonuçlara bakmak için konuyu bulmaya çalıştı. 2-3 gün fazlası ile yetiyor aslında çekilişler için hocam. Uğrayan olmuyor konuya. Bunlar da naçizane tavsiyelerim yanlış anlamayın.

Bu arada Logonuz çok güzel. O tasarımı kendi logomda da kullandım :)

geridönüşler için teşekkürler, eğer bir kaç gün konu sessiz kalırsa, güncelleyerek erken tamamlarım, belki hafta başına örneğin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Anket (02.02.25)
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katılalım bakalım. Çekilişle katılmak istiyorum.
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Çekilişle katılmak istiyorum

• Çekilişle katılmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the fall of max payne -- 23 Şubat 2017; 14:51:37 >
  • Bir hatırlatma;

Çekilişle katılmak istiyorum, yazmakla birlikte belirttiğim twitch ve youtube üzerinden de takip işlemlerinin yapılması gerekmektedir. Aksi durumda çekilişte hakkınız olmamaktadır.

teşekkürler
  • Ya bu cekilislerden ben de yapmak istiyorum ama blokladiklarim kazanirsa ne yapacagim diye yapmiyorum.

ÇEKİLİŞ / 5 STEAM OYUNU - Son Katılım 02.03.2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 23 Şubat 2017; 14:57:53 >
  • çekilişe katılmak istiyorum.

• çekilişe katılmak istiyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.