Şimdi Ara

Çelik Sibop Ne Fark Eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/schrader-celik-oto-lastik-sibop-takimi-4-adet-p-HBV00000UOZU7?magaza=AKTA%c5%9e+OTO+LAST%c4%b0K+A.%c5%9e.&url_src=and-product-detail

Lastiklerimin havası sürekli inmeye başladı, bilgim yok ama sibopların değişmesi gerekiyor çıkarımını yaptım. O sebeple arabamın çelik jantlarına bunlardan almayı düşünüyorum, ne gibi bir faydası var kauçuk olanlara göre onu merak ediyorum.

• Linkteki Schrader, patent sahibi, sanıyorum en kaliteli marka. Teknik literatürde bu ölçüler ve iğne geometrisindeki lastik valfleri "schrader valve" olarak geçer.

BMW metal yapıyor ki, çocuklar oynayıp gevşetmesin. Bunlarsa, bence görüntüden başka bir şey değil. Belki biraz daha ağır olur.

Markayı tavsiye ederim ama metal olmasına bence şart değil. Fiyatlardan haberim yok ama yedi sekiz sene önce normal siyah olanları diğerlerinden pahalı değildi.

Yapay Zekanın Yanıtı

Çelik Sibop Ne Fark Eder?

Çelik siboplar, araç lastiklerinde kullanılan, hava girişini ve çıkışını düzenleyen önemli parçalardır. Lastik sibopları arasında farklı malzemelerden üretilirler ve çelik siboplar, en dayanıklı ve güvenilir seçeneklerden biri olarak öne çıkarlar.

Çelik Sibopların Avantajları

Lastik siboplarının çelikten üretilmesi, birçok önemli avantaj sağlar:

• Dayanıklılık: Çelik, sağlam ve dayanıklı bir malzemedir, bu nedenle çelik siboplar, lastikler üzerindeki zorlu sürüş koşullarına dayanabilir.
    • Uzun Ömür: Çelik siboplar, diğer malzemelerden yapılan siboplara göre daha uzun ömürlüdür ve araç lastiklerinin kullanım ömrü boyunca sorunsuz bir şekilde çalışır.
    • Hava Sızdırmazlığı: Çelik, hava geçirmeyen bir malzemedir, bu nedenle çelik siboplar, lastiklerinizin hava kaybetmesini önleyerek doğru hava basıncını korumanıza yardımcı olur.
    • Korozyon Direnci: Çelik, korozyona karşı dayanıklıdır, bu nedenle çelik siboplar, yol tuzu ve diğer aşındırıcı maddelere maruz kalma sonucu bozulmaz.

En İyi Çelik Sibop Markaları

Piyasada çok sayıda çelik sibop markası mevcuttur ve en iyi markanın seçimi, ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. En popüler ve güvenilir çelik sibop markaları arasında şunlar yer alır:

• Michelin
    • Bridgestone
    • Goodyear
    • Continental
    • Pirelli

Çelik Sibop mu Lastik Sibop mu?

Çelik siboplar ve lastik siboplar arasındaki temel fark, malzemeleridir. Lastik siboplar, esnek bir kauçuk malzemeden yapılırken, çelik siboplar dayanıklı çelikten yapılır. Çelik siboplar, lastik siboplardan daha pahalıdır, ancak daha uzun ömürlü ve dayanıklıdır.

En İyi Çelik Sibop Tavsiyesi

Araç lastikleriniz için en iyi çelik sibopu seçerken, aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz:

• Aracınızın marka ve modeli
    • Lastik ebadı
    • Sürüş alışkanlıklarınız
    • Bütçeniz

Doğru çelik sibopu seçerek, lastiklerinizin optimum performans göstermesini ve güvenli sürüş deneyiminizi korumanızı sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bence görüntüden başka bir faydası yok. janta oturan kısmı hepsinde kauçuk, iğneyi tutan kısmı hepsinde metal. ben hep gerek yok normal tak diyordum, hatta onuda internetten alıp takmışlığım da var. en son yine normal tak dedim abi sana normal fiyatına çelik takıcam dedi ama 8 sökme 4 takma (lastik) ile birlikte 200 aldı :)

• OzzY® O kullanıcısına yanıt

O zaman ben kauçuktan devam edeyim, kazık yememek için soruyorum fiyatları ne ortalama?

• Linkteki Schrader, patent sahibi, sanıyorum en kaliteli marka. Teknik literatürde bu ölçüler ve iğne geometrisindeki lastik valfleri "schrader valve" olarak geçer.

BMW metal yapıyor ki, çocuklar oynayıp gevşetmesin. Bunlarsa, bence görüntüden başka bir şey değil. Belki biraz daha ağır olur.

Markayı tavsiye ederim ama metal olmasına bence şart değil. Fiyatlardan haberim yok ama yedi sekiz sene önce normal siyah olanları diğerlerinden pahalı değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtesHırsızı

O zaman ben kauçuktan devam edeyim, kazık yememek için soruyorum fiyatları ne ortalama?

• Celik sibop cok sart bir sey degil diye dusunuyorum. Ancak lastik basinc sensoru oldugunda, sibop da mecburen celik oluyor. Cunku sensor siboba monte olarak uretiliyor

300 liraya lastik sensoru takarsaniz ikilemde kalmazsiniz

Çelik Sibop Ne Fark Eder
  • Ne faydası var biliyor musun?
    Usta çelik subap daha sağlam abi diyip fiyatının 3 katına sana kakaliyor faydası bu😁
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Görüntü diye takmıştım yıllar önce
    Lastiğe hava vurmak için çıkarıcam diye göbeğim çatladı
    Kışın zor oluyor sökmesi
    Kaliteli standart dahilinde üretilen marka vardır tamam , ama internetten her hoşa giden alınmamalı
  • Gereksiz bir ürün
  • jant lastik arasında yamukluk var jantlara baktırın hava ondan iniyor. çelik sibobun bir esprisi yok görüntü sadece

• Araç kaç model? Bütün lastikler mi iniyor?
  • Linkteki ürünü 4-5 senedir kullanıyorum, bana oldukça güven veriyor. diş kısımlarının hafif paslanması dışında bi sıkıntı yaşamadım.

Bu arada kapağın kaynamasını önlemek için çok hafif gres yağı sürülebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klise Adam

Araç kaç model? Bütün lastikler mi iniyor?

Kaç model olmasının önemini anlamadım ama 2009 model ve evet tüm lastikler iniyor.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

Sadece bir jantta eğiklik var ama eskiden bu kadar hava kaçırmıyordu.

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Her söküp takarken gres süreceksem işim var hocam ben her hafta lastikleri kontrol ediyorum. Sürekli gres taşımam mı gerekecek? Bir de kışın soğukta açması zor mu oluyor yoksa hiç açılmadığı da oluyor mu?

• AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    Ben sürekli gress sürün filan demedim, bir kere sürdüm hiç bi sıkıntı yaşamadım. Ayrıca o kaucuk sibobun yarılma ihtimalı için bile her ay gresslerim.
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Eyvallah

• Bu çelik siboplar güneşte falan kalınca lastiğe kaynaklanıyor bildiğin. Yıllar önce taktırmıştım sonra keserek çıkarmıştık zorla.
  • alkgs A kullanıcısına yanıt
    Lastikle teması olmayan bi malzeme nasıl lastiğe kaynaklanıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesHırsızı

Kaç model olmasının önemini anlamadım ama 2009 model ve evet tüm lastikler iniyor.

Alıntıları Göster

Jantlar kapak mı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.