+15 beygir guc urettigini soyluyor. kandirmaca mi yoksa gercek mi? Bu urun hakkinda bilgisi olan yada kullanmis olan varsa bilgilerini ve deneyimlerini paylasirsa sevinirim...
Kolay gelsin...
110 milyon cok az bea kesin bi kıllık vardır.Normalde o chipler 1000ytl ye falan geliyor.Daha dogrusu ona modul diyorlar galiba.
Bunlardan türkiyeye ilk geldiğinde kullandım hava debimetresiyle beyine giden kablolar arasına takılıyor ve beyne alınan hava miktarını fazla gösterip benzin miktarını artırarak güç artışı sağlıyor ancak her araçta +15 hp değil.ayrıca bu sistemi adanalı birisi çözmüş kendisi yapıyodu bu büyük ihtimal o....... uzun süreli kullanımda ne gibi etkileri var şu an deniyorum ama 5.000 km yi geçtik daha sorun yok...............
e bu sekilde calısırsa bayagı bir yakıt artısı olur bence.
quote:
Orjinalden alıntı: cem_hakan
e bu sekilde calısırsa bayagı bir yakıt artısı olur bence.
Chip e göre dezavantajı bu.bide havanın sıcaklığını daha düşük gösterip yoğun hava olarak ecu nun algılamasını sağlıyo bunun sonucu bu gün sabah bile çalıştırdığında sanki 0ocak ayında çalıştırmışsın gibi araç 1500 devirde biraz çalışıp öyle normale dönüyor..........
zaten adamlar da %2 - %3 benzin sarfiyatinda artis olur diyorlar... sonucta normal chip tuning yapinca benzin tuketimi artmiyor mu?
quote:
Orjinalden alıntı: h_jumper
zaten adamlar da %2 - %3 benzin sarfiyatinda artis olur diyorlar... sonucta normal chip tuning yapinca benzin tuketimi artmiyor mu?
o kadar artsa iyi %15 arttı ve chip tuning kadar faydalı olmadı..ama fiyatı uygun.....
quote:
Orjinalden alıntı: Fiatci
o kadar artsa iyi %15 arttı ve chip tuning kadar faydalı olmadı..ama fiyatı uygun.....
hangi marka ve model aracta kullaniyorsun? ben 150ps 2.0 aracta kullanmayi dusunuyorum. ise yarar mi sence?
quote:
Orjinalden alıntı: h_jumper
quote:
Orjinalden alıntı: Fiatci
hangi marka ve model aracta kullaniyorsun? ben 150ps 2.0 aracta kullanmayi dusunuyorum. ise yarar mi sence?
yaramasına yarar da yakıt tüketimini göz ardı etme..
kullandığım araçlar
fiat albea 1.2 16 v fiat palio sporting toyota corolla 1.6
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme