kendimi hep ceng diye sınırladım ama bir baktım ilgi alanlarım değişiyor(belirli konular içinde) bir yandan gömülü yazalım ilgimi çekiyor diğer yandan siber güvenlik vs sizce cengden ege eem veya estü eem geçmek mantıklı mı (sıralamam 30k myp ile yatay geçiş için sordum) |
cengden eem geçmek
-
-
CENGaverlik bir başka ama eem'e de saygımız var...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30k olduğuna göre çöp ünide okuyorsun. Geç tabii ki.
Ege güzel
Gazi falan da gelebilir eğer 2021 de falan girdiysen bunları da değerlendir
2023 girdim sınava ve gaziyi kıl payı kaçırıyorum estü eem nasıldır hocam
-
Eski Anadolu üniversitesinin devamı
Eğitimi ingilizce olması artı bence
Ben senin yerinde olsam deu veya egeyi tercih ederdim
Tabi bu dediğim illaki EEM istiyorsan geçerli
Eğer şuan okuduğun yer uludağ Kocaeli falansa bence onların cengi de fena değildir diye düşünüyorum
işte ceng ve eem arasında kaldım fiziği çok seviyorum ve donanım kısmını cengde zannediyordum ama yüzden 95 yazılımmış cengde(yanlışım varsa düzeltin) bu yüzden eem mantıklı olur mu çok zorlanırı mıyım
-
Gazi eem teknoloji fakültesine bakabilirsiniz. 50k civarı kapatıyor olması lazım. İşveren teknoloji fak olmasına dikkat etmeyebilir, kendinizi geliştirirseniz iyi yerlere gelirsiniz fakat hocaları müh faktaki kadar kaliteli değilmiş diye duydum. Etiket okul isterseniz oraya bakınız
Gazi etiket bir okul değil aslında
Sadece SS avantajı olduğu için son yıllarda puanı arttı iyice
Normalde esogü İÜ ayarında bi okul
Ege falan daha iyidir muhtemelen
İü tamam ama hocam esogü ayarında da değil abartmayalım. Akademisyen kadrosuna baktınız mı? Siyasi olaylardan dolayı çok adı çıktı ama mühendis veya tıpçı adamların ona vakti olmuyor zaten. 1926 da kurulan bi çınarı sırf öğrenci şehri olduğu için popüler olan esogüyle karşılaştırmak yersiz. Gerçi kaç ünimiz dünyada top tier? odtü itü boun hariç diğerleri yurt dışında çok revaç görmeyebilir. Ama esogüyle karşılaştıramayız asla. Ege=gazi = iü olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X