Şimdi Ara

Cevap: Cevap : İNTEL PENTİUM D BU EKRAN KARTLARINA DARBOGAZ YAPARMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

HD 3850 HD 3870 8800 GT 4670 GİBİ KARTLARA YAPARMI YAPARSA NE KDR YAPAR

BU ,ŞLEMCİYE ALINACAK EN İYİ KART YARDIM LÜTFEN

YENİ POWERSUPPLYDA ALICAM ONU YAZMAYIN

• GDDR5 GT240 o seviyede alınabilecek en iyi kartlardan birisi.

Uygun fiyatlı HD4730 bulabilirsen o da darboğaz oluşturmaz büyük ihtimalle.
  • sagol rgimaru kardes cevap bekliyrum 240gt ise 9600 te yapmaz yakın kartlar
  • pentium d işlemciye alacağın en iyi kartlardan biri 4670 tir veya 9600 gt dir oyun oynayacam diyorsan gt 240 tan uzak dur oyun anlamında hiç bir iş görmez ama physx kartı olarak harikalar yaratır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

pentium d işlemciye alacağın en iyi kartlardan biri 4670 tir veya 9600 gt dir oyun oynayacam diyorsan gt 240 tan uzak dur oyun anlamında hiç bir iş görmez ama physx kartı olarak harikalar yaratır

Kardeş GT 240 9600'ün aynısı değil mi ya zaten? Nm atlamış hali sadece Uzak durulacak bir tarafı yok?

Burda aynı ya da çok yakın performansta kartlar.

• cevaplar icin saol 9600 gt sorun yaratmaz galiba cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ron artest -- 20 Ağustos 2010; 17:19:47 >
  • Sorun olmaz ancak bu konuya da bir göz atmanı öneririm.

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Özetle 9600gt gerçek anlamda iyi bir karttır hatta Nvidia'nın en ideal kartı olmuştur. Hâlâ oyunları iyi oynatabiliyor olması ve en az 3 sene daha (dx10'un yaygınlaşmaması sebebiyle sm4.0 efektlerinin kullanımı çok geç olmuştur) düşük detay vs. oyun oynatabilecek olması da bunu kanıtlamaktadır. Eğer alacaksanız, sıfır almanızı tavsiye etmem. Ancak iyi bir fiyata bulursanız olabilir. Mesela 140 Lira bu kartın sıfırına çok rahat verilir. Ancak 150 Lira'da düşünmek gerekir. Çünkü fiyatı 8800gt seviyesine kaçmaya başlamış demektir. 2. eline ise 90-100 Lira verilir.

Bu kriterlere göre almanızı tavsiye ederim.

• hmm oda var ati driverları var yani cok performans artıerıyo bide işlemci sıkıntısı var işlemci olsa gts250 almayı düsünyorudum cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ron artest -- 20 Ağustos 2010; 17:43:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

GDDR5 GT240 o seviyede alınabilecek en iyi kartlardan birisi.

Uygun fiyatlı HD4730 bulabilirsen o da darboğaz oluşturmaz büyük ihtimalle.

9600GT'lerin sıfırı 170-250 lira arasında değişiyor ama 135 liralık GT240 ile çok yakın performanstalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

Riqimaru istersen bu videoyu izle

http://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/zotac-gt240-amp!-edition-video-inceleme.htm

Videoyu izledim 4730'a rakip çıkarıldığını öğrenmiş oldum 4670'e rakip sanıyordum
    O zaman F/P açısından kötü olabilir ama şu anda 75$ fiyatıyla gayet iyi, 9600 için fazladan 40-50 lira vermeye gerek yok

• adamı dinle gt240 al
  • üst sınır 4670 yada gt240 bu kartların üstü işlemci engeline takılır. psu nedir? bu kartlardan birini alacaksan psu değiştirmene gerek kalmayabilir.
  • işlemci isteyen oyunları oynayamazsın. Çoğu yeni çıkan oyun artık c2d istiyo en az. Bende pentium d945 var ondan biliyorum. Yapar yani sonuç olarak. 4670 üstü darboğaz yapacaktır o seviyede...
  • ya darbogaz yapsında yüzde 15 i gecmesin yani cevaplar icin tskler c
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.