Şimdi Ara

Cevap: Clio III sahipleri ve sevenleri bilgi paylaşım platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Geçtiğimiz salı günü itibariyle 2007 116000 de clio hb sahibi oldum. Fakat ön sağ kolonda cızırtı ve araştırmalarım sonucunda arka kapı içlerinde kolon olmadığını farkettim. Ayrıca teyp te pek hoşuma gitmedi. Ebayden çin yapımı teyplere bakıyorum fazla kaliteli olmasına gerek yok kullanımı rahat olsun aux vb çıkışı olsun benim için yeterli.

Danışmak istediklerim aşağıda.

1) Arka kapılara yine araştırmalarım sonucu 13 cm çapında kolon almam gerekiyormuş bildiğiniz çıkmacı veya ucuz ve araca uygun iyi ses veren hoparlörler varmıdır?

2) Ayrıca bir soru daha bu aşağıda linkini eklediğim teyplerin derinliği/boyu standartlara göre biraz kısa sanırım. Eski teybi çıkarıp yerine bunu montajlarken, montajda bir sıkıntı çıkarırmı?

3) Yine ayrıca başka bir teyp taktırsam bunun direksiyon kumandasıyla ilişkisini nasıl kurabilirim. İnternette bu konuda aparat yapanların olduğunu gördüm ama fiyatı ve kimin sattığıyla ilgi

Teşekkürler.

http://www.ebay.com/itm/Car-Audio-Stereo-In-Dash-MP3-Player-Radio-W-USB-SD-input-WMA-AUX-FM-Receiver-/351162529295?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item51c2eaf60f

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.