Şimdi Ara

Cevap: CPU kullanımı neden bu kadar yüksek?? SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelıkle ıyı akşamlar benımde buna benzer bı şıkayetım var ama benımkı bıraz daha farklı
    yardımcı olursanız cok sevınırım bende oyunlara gırınce işlemcı %100% oluyor ve sesde kesıklık oluyor masa ustune düşürüyorum oyunu zorla kapatıyorum ve
    oyunu kapatdım halde kesılmeler devam edıyor işlemcı ghz sı bı artıyor bı düşüyor sıstemım altdakı resımde bakabılı sınız yardımcı olacak bırı varsa sevınırım ..

Cevap:  CPU kullanımı neden bu kadar yüksek?? SS'li

• quote:

Orijinalden alıntı: ersenyesil

oncelıkle ıyı akşamlar benımde buna benzer bı şıkayetım var ama benımkı bıraz daha farklı
    yardımcı olursanız cok sevınırım bende oyunlara gırınce işlemcı %100% oluyor ve sesde kesıklık oluyor masa ustune düşürüyorum oyunu zorla kapatıyorum ve
    oyunu kapatdım halde kesılmeler devam edıyor işlemcı ghz sı bı artıyor bı düşüyor sıstemım altdakı resımde bakabılı sınız yardımcı olacak bırı varsa sevınırım ..

Görev Yöneticisini açıp resim atarmısın ?

• tabıkıde ama sorun 10 dakıka suruyor sadece şımdı duzeldı oyuna gırdımde yapıyor
    bunu cıkınca 5 ıle 10 dakıka devam edıyor sıstemı kullanamıyor sunuz zaten ama duzelıyor sonra şımdı farkettım
  • Bilgisayarınız da virüs var.Aşağıya yazdıgım programlar ile taratın bulduklarını silin.

BitDefender Total Security 2015 18.22.0.1521 (Bu sürümü bulun devamlı dursun bilgisayarınızda)
    Zemana Antimalware
    Malwarebytes Anti-Malware 2015
    GridinSoft Trojan Killer 2015
    Loaris Trojan Remover 2015
    RogueKiller
    Adwcleaner (Sitesinden indirin)

Biraz fazla oldu ama en iyi sonucu alıcagınıza eminim.Dogru işlem yaptıgınızla bu programlar ile bilgisayarınızda ki yavaşlama büyük ölçüde ortadan kalkar vede cpu kullanımı minimuma düşer.Kolay Gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

Bilgisayarınız da virüs var.Aşağıya yazdıgım programlar ile taratın bulduklarını silin.

BitDefender Total Security 2015 18.22.0.1521 (Bu sürümü bulun devamlı dursun bilgisayarınızda)
    Zemana Antimalware
    Malwarebytes Anti-Malware 2015
    GridinSoft Trojan Killer 2015
    Loaris Trojan Remover 2015
    RogueKiller
    Adwcleaner (Sitesinden indirin)

Biraz fazla oldu ama en iyi sonucu alıcagınıza eminim.Dogru işlem yaptıgınızla bu programlar ile bilgisayarınızda ki yavaşlama büyük ölçüde ortadan kalkar vede cpu kullanımı minimuma düşer.Kolay Gelsin...

Ek olarak avira kurup deneyebilirsin benim her sorunuma cozum buldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet oda saglam programdır.Hergün güncellendigi taktirde Virüs girmesi imkansızdır.Ama BitDefender'e kesinlikle yaklaşamaz
  • ersenyesil E kullanıcısına yanıt
    İşlemlere tıklayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awriyedikkat

Evet oda saglam programdır.Hergün güncellendigi taktirde Virüs girmesi imkansızdır.Ama BitDefender'e kesinlikle yaklaşamaz

Haklisiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen deneyecem cok saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.