Şimdi Ara

Cevap: EN ERKEN CUMA GÜNÜ AÇIKLANACAK(SALİM HOCA KONUYA GELDİ!!SS Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Ne kadar çok bilgi o kadar az ego, ne kadar az bilgi o kadar çok ego" diye bir söz var bilmem bilir misiniz?
    Yaptığım eleştiri sitesinde yaptığı çalışmalarla alakalı değildi. Kendi algılamak istediğini algılamış ve suçlu psikolojisi ile kendini savunmaya almış resmen. Hatta ilk yazdığımda bu çalışmalarının iyi olduğunu söyledim zaten.
    Asıl eleştirdiğim attığı tweetlerdi (bkz: şekil a da gördüğünüz gibi egosu) , yaptığı atamaya göre yanlış tercih danışmanlığı ve fenomen hocalar muhabbetiydi.
    Kendisi biz portakal hücresiyken bu işleri yapmayı öğrenmiş lakin iletişim kurmayı öğrenememiş. Süreklide bir yaş saygı konusu dönmüş, saygı yaşa değil kişiyedir, yani kimse ben kendisinden küçüğüm diye "gerizekalı" diyemez,dersede saygı bekleyemez sonrada vay ben deneyimliyim herkes sussun diyemez. Şuana kadar attığım tüm mesajlarda kendimce gayet saygılıydım, çirkinleşmeye devam eden kendisi. Bu alınganlığında yaşla alakalı galiba. Artık emekli olup gençlerin önünü açsın. Malum bulamaya göre meslek danışmanlığı yapıp bu yaşında çalışan kendisi.

• okumadım yazdığını ama bence %40 yarın %60 cuma açıklanır.pazartesiye sarkması mümkün değil
  • Bu niye böyle oldu ya yanlışlıkla yaptım arkadaşlar aşlskdsalşdkad
  • Sana dm'den mi yurudu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.