Şimdi Ara

Cevap: Honda Jazz Buluşma ve Dayanışma SAYFASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sticker için herhangi bir isim vermektense doğrudan Jazz ile ilgili olan bir grup olduğumuzu daha belli edecek bir içerik kullanmak kanaatindeyim. Taslak olarak hazırladığımız ilk çalışmayı (renkli ve s/b versiyonlu) görüşlerinize sundum. Aslında aklımda Josemite Sam kullanmak vardı ya neyse :)

Bu arada sticker 6 x 9,5 cm ebadında. Ayrıca tam da bu konuya link verecek bir QR kodu da ekledik. Yolda olmasa da parkta vs. gören teknoloji ile az çok ilgili Jazzseverlerin bizlere daha kolay ulaşmasına bir nebze katkı sağlayabilir.

http://img198.imageshack.us/img198/268/81td.jpg

Unutmadan servis maceralarınızın sonuçlarını da bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenginoglu -- 6 Aralık 2013; 14:18:46 >

• Sayınız az be yaw
  • Zenginim arabayı bıraktım geldim işyerine 3-4 saat ne bekliycem orda.
  • çay may içerdin yaw
  • zenginoglu Z kullanıcısına yanıt
    Zenginim 430 tl tudu 9:30 da birakim 14:30 da aldim. Cikan parcalari aldim .camsilecegini doldurdum agzinakadar . fakat yinede faturalandirmişlar 3.95 yazmis.
    İlk sayfa nereye giti bu arada anlayamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 9 Aralık 2013; 7:50:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forsa kullanıcısına yanıt
    Forsa ilk sayfa bir yere gitmemiş, ben yazdığımda 7-8 başlık aşağıdaydı.Nedense zenginin verdiği cevabı ,forum yeni başlık olarak düzenlemiş, ???
    Zengin ,ben de sarı renkli olanı beğendim ,ama bu çıkartmalar başımıza iş açmasın ,örgüt üyesi muamelesi görmeyelim bir de bu çıkartmalar yüzünden :)
    Selamlar
  • Mars51 teşekür ederim sayfayı görmesekde olur.
    Dedigine katılıyorum DH degilde Forum Donanım diyede geçebilir veya hiç geçmesin şekil itibarı ile anlaşılır.. Dayımın oglu Yeni kamyon almıştı ben küçügüm o zaman galatasaraylı oldugunu göstören anblemlerle beraber Eskişehirden yük getiriyor fener bahçe stadının yakınlarına.. Mars dogru söylüyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 9 Aralık 2013; 16:15:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Honda park a gitim 9.30 da randavumvardı 9.30 da bakıma verdim neler yapılacagı hakında bilgi istedim anlatı Osman diye bir arkadaş
    10.000 bakımı
    1- Yag filitresi 18.7
    2-hava filitresi 44.7
    3-polenfilitresi 52.6
    4-karter tapapulu 1.08
    5- cam temizleme sıvısı 3.96
    6-Motor yagı 10W 40 112.6
    7-sarfmalzeme 16.6
    8 toplam periyodik bakım üçreti 115
    9-işcilik 131
    Aratoplam 365
    kdv 65
    toplam 430.98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsa -- 9 Aralık 2013; 17:28:40 >
  • çay may içtinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa

Honda park a gitim 9.30 da randavumvardı 9.30 da bakıma verdim neler yapılacagı hakında bilgi istedim anlatı Osman diye bir arkadaş
    10.000 bakımı
    1- Yag filitresi 18.7
    2-hava filitresi 44.7
    3-polenfilitresi 52.6
    4-karter tapapulu 1.08
    5- cam temizleme sıvısı 3.96
    6-Motor yagı 10W 40 112.6
    7-sarfmalzeme 16.6
    8 toplam periyodik bakım üçreti 115
    9-işcilik 131
    Aratoplam 365
    kdv 65
    toplam 430.98

Garanti falan dinlemeyeceksin gidip sanayide 150 liraya hepsini halledeceksin aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.