ya nasıl bir adamdır.. çok çok sağolsun.. bugün bi kere daha takdir ettim.. attığımız gollerde bile o kadar erinde sevinşler gösterdi ki... ya maç sonu açıklaması... bu başarı oyuncuların... biz sadece onlara yardımcı oluyoruz... sağol cevat hoca..
evet gerçektende tebrik etmek lazım adamı..
Adam 5'te 5 yaptı,helal olsun.Adnan Sezgin'i de unutmamak lazımBir de Nezih Ali Boloğlu'yu...
Beyler teknik direktörümüz Cevat abimiz olsun.Kadroya antrönör felan alırız.
Hala teknik direktörsüz takım diyenler var hayretlerle izliyorum bunları.
Arkadaşlar teknik tirektörsüz diyenler cevat hocaya haksızlık yapıyor adam yıllardır futbolun içinde abartmayın lütfen
Hocamıza helal olsun kaç kişi böyle bir durumu kaldırabilir ki. Son haftaya da lider giriyoruz Cevat hocayla inşallah 6'da 6 yaparız.
Son derece mütevazi ve gerçekçi 'adam gibi adam' Cevat hoca.Ona ve ekibine teşekkür borçluyuz.
Çok efendi bir insan..
Çok kısa sürede beni kişiliğine hayran bıraktı..
Gollerden sonra gayet olgunca tepkiler verdi , alınan bu başarıyı asla kendine mal etmedi
Efendi ,karizma,ciddi bi adam ayakları yere basıyo sevdim bu adamı
Teknik direktör alınmasına karşıyım önümüzdeki sezon.Cevat Güler ile yola devam derim.Yeni gelen teknik adam Cevat Güler kadar iyi tanıyormu takımı?...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme