Şimdi Ara

Çevirmede polisler muayeneye bakıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ehliyet ruhsat istiyorlar ya hani hiç dikkat ediyorlar mı muayeneye felan gerçi ruhsatta muayenesi var mi yok mu yaziyor mu hiç dikkat etmedim şimdi cikarip bakmayada üşeniyorum, anlaşilir mi cevirmede?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakılıyor tabi muayine yoksa aracı bağlayabiliyorlar

• Ne bilek

• quote:

Orijinalden alıntı: upliftingsky

Ne bilek

"Ne bilek" Çelik Bilek olabilir mi
  • bakıyorlar tabiiki hatta ruhsata bakmasına bile gerek yok , ön plakaya yapıştırılmış barkoda bile bakarak dışarıdan anlıyorlar . sadece onun için bile arabayı durduruyor . bir kere beni durdurdu yoğun trafikte araçların arasına kadar çıkarak orta şeritten aldı. ben farkında değildim muayenenin geçtiğinin . uzaktan nasıl anladığını sordum ön plakadaki takvimden dedi.2014 te indirimli 65 lira ceza ödemiştim .
  • Zaten arabaların kontrol edilecek çok az şeyi var, herhangi bir sebepten değilde durduk yere çeviriyorsa zaten direkt muayeneye bakar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazakbil

bakıyorlar tabiiki hatta ruhsata bakmasına bile gerek yok , ön plakaya yapıştırılmış barkoda bile bakarak dışarıdan anlıyorlar . sadece onun için bile arabayı durduruyor . bir kere beni durdurdu yoğun trafikte araçların arasına kadar çıkarak orta şeritten aldı. ben farkında değildim muayenenin geçtiğinin . uzaktan nasıl anladığını sordum ön plakadaki takvimden dedi.2014 te indirimli 65 lira ceza ödemiştim .

ceza mı? araç bağlanıyordu muayene geçmişse. değişti mi o?
  • babana söyle muayenesini yaptırsın arabasının
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    valla bana ceza yazdı ve bıraktı o zaman , belki arabada ailem vardı onun için biraktı .
  • quote:

valla bana ceza yazdı ve bıraktı o zaman , belki arabada ailem vardı onun için biraktı .

yumuşatmışlar. eskiden ilk seferde bağlıyorlardı. tabii bu durumda polise yalvarıyordun falan bir şekilde bağlamıyordu, yani sistem işlemiyordu. şimdi ilkinde ceza, ikincisinde bağlama getirmişler. mantıklı olmuş. "bilmiyordum abi yapma etme" deme şansın yok. cezayı yediğinde öğrenmiş oluyorsun, 2. de bağlanıyor:

http://www.arac.muayenesi.com/sss/28-cezalar/99-2009-ceza-gecikme.html

• quote:

bakıyorlar tabiiki hatta ruhsata bakmasına bile gerek yok , ön plakaya yapıştırılmış barkoda bile bakarak dışarıdan anlıyorlar . sadece onun için bile arabayı durduruyor . bir kere beni durdurdu yoğun trafikte araçların arasına kadar çıkarak orta şeritten aldı. ben farkında değildim muayenenin geçtiğinin . uzaktan nasıl anladığını sordum ön plakadaki takvimden dedi.2014 te indirimli 65 lira ceza ödemiştim .

Oha benim dustu o etiket basincli yikamada

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    bana muayane süreniz geçmiş ceza yazıcam dedi , yaptırırım falan dedim ama kabul etmedi ve tabii ve hatırlamadığım bir maddeden ceza yazdı . makbuzda sadece madde numarası vardı tabii bende
    pek ilgilenmedim . eğer ceza yazma imkanı yoksa belki başka bir maddeden yazdı çünkü ceza makbuzundan anlamak zordu bende pek bakmadım zaten . ertesi gün cezası ödedim . kısa sürede de yine gecikme cezalı muayaneyi yaptırdım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: upliftingsky

quote:

Oha benim dustu o etiket basincli yikamada

polis çevirirse gösterirsiniz ruhsatı. sorun çözülür.
  • muayenesiz çevirmeye girdim bazı polisler hiç farketmedi bikaçtaneside sadece uyardı bunu yaptır yaptırmazsan 80 lira ceza yersin felan dediler.
    cezasından ve bağlanmasından ziyade muayene gecikme faizi çok yüksek o yüzden polis bakmasa bile muayenesiz araçla dolaşmak çok kötü bi fikir.
  • Bilgisayar sorgusu yaptırılırsa eğer araç plakanızla, o zaman ilk çevirmede ceza yer, 15 gün içinde yaptırmazsanız da aracı bağlatırsınız. Bilgisayar sorgusu yapılmazsa zaten memurun insiyatifindedir, görmezden gelip bırakabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.