Bildirim
Çevirmeli Bağlantı İle Online Counter Oynanabilir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
oynanır ama ping yüksek olur 80den aşağıya pek düşmeyebilir . -
Nasıl oynanır? Bir de kasar mı? -
telefonunun usb kablosu ile pc ye bağla eğer modem özelliği destekliyorsa ve 3g varsa daha sonra yazılımını yüklsersin nokidaki pc suite gibi sonra orada menülerde internete bağlan vardır telefon marka modelin neydi ? -
Samsung Corby s3653W. Bende zaten pc studio yüklü. İnternete falan girebiliyorum. Ben şeyi soracaktım metin2, online counter oynasam kasar mı? Yani rahatça oynayabilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: accuk
Samsung Corby s3653W. Bende zaten pc studio yüklü. İnternete falan girebiliyorum. Ben şeyi soracaktım metin2, online counter oynasam kasar mı? Yani rahatça oynayabilir miyim?
Senin deyiminle kasar. -
Çok mu kasar? -
3g üzerinden bağlanıpda gece yarısı bile 80ms den aşağı ping tutturan görmedim. Yani şimdilik boş muhabbet (loss dan bahsetmiyorum bile) -
Boşuna uğraşma diyorsunuz yani -
quote:
Orijinalden alıntı: accuk
Boşuna uğraşma diyorsunuz yani
Evet boşuna kafa yorma oynayamazsın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X