Bildirim
ÇEVRE METALURJİ HK.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up ayni dertten muzdaripiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uplayalım bi gören olur belki
ODTÜ de okumadığın sürece işşizsin...
-Metalurjicilerin derslerinin çoğunu makineciler gördüğünden patronlar makineci çalıştırıyorlar o yüzden pek tercih edilmiyor...
-Çevre okumaktansa inşaat oku derim bn... Çevre nin baktığı belli başlı şeyler vardır ama bunları kapsqyqn inşaat müh. dir... İmza yetkisi yok ... Bir inşaatda 5-6 tane inşaat mühendisi çalışırken bazılarında hiç çevre bile yok... Onun dışında kendini devlete atarsan kurtulursun ama oda çok zor..
Puan yetse herkez inşaat makine vs ... Okumayı bilir yorum için sağol çevre mühendisinin mi imzs yetkisi yok yoksa yanlış mı anladım. ?
Yukar günceldir .
Öncelikle Herkez deil Herkes olacak kardeşim şimdi konuya gelelim...
Şırnak i.ö de bile 160 küsür binle alan inşaat var bunlara bile giremiyorsan bnce seneye kalman mantıklı olr snn için...
Çevre mühendislerinin belli başlı çed raporlarında fln kullandıkları imza yetkileri var lakin büyük inşaatlarda ve çoğu projede imzası tek başına yeterli deil yani gereksiz... O yüzden sadece birkaç imza yetkisinden dolayı bir şirkette 1 tane çevre mühendisi çalışıyor... Ama buna karşılık 6-7 tane inşaat müh. 2 tane flnda harita mühendisi çalıştırılıyor.... Yani çevre mühendisliği şuan itibar görmeyen bir meslek ztn çoğu derslerini inşaatdakilerde alıyor adam çevre müh. Alıp napsın....
Çevre müh. Baktığı belli başlı görevler var bunlar su ve suyla ilgili konular bide inşaat alanlarındaki yapı kontrol görevi gibi şeyler yani kendini devlete atmadığın sürece işşizsin kardeşim k.b
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bilgi için sağol şırnakta okumam merak etme HERKEZ şırnak inşaat okuyacak puanı düşükse diye bir kaide yok bilgiler yararlı olmuş başka arkadaşlarda faydalansın .
odtüyü yaz geç hocam illaha ankara olsun diyosan...
ODTÜ
-E.e müh.
-Makine müh
-Endüstri müh.
-Mimarlık
-İnşaat müh.
Bunları yaz hocam kesin birisi gelir işşiz kalmazsın mrk etme..
Tıp düşünme derim bn kadavralar fln insanın midesi bulanıyor..
ODTÜ candır... AMACIM AŞAĞILAMAK DEĞİL "illaha" yazmışsın "illa" olacak ekleyim dedim. HERKEZ konuştuğu dile kolayına geldiği gibi kullanıyor artık kısaltmalar yabancı sözler ve diğer yazım hataları gibi . . .
Birader biz buraya yardım edelim diye yazdık... Ama görüyorum ki selam verip borçlu çıktık... Ben sana fikirlerimi çevremden edindiğim deneyimlerimi yazdım...
-Ayrıca diğer konularda söylediklerimden hataları bulmaya çalışıp kendini komik duruma düşürmende ayrı bir mesele...
Herkez-Herkes kelimesi bilinmesi gereken bizlere ilkokulda öğretilen önemli bir kelimedir. Bu yüzden hatırlatmak istedim sadece.
Evt şimdi gelelim illaha ile illa arasında küçük bir fark var bn oraya ek eklemişim gördüğün gibi o cümleyi daha anlaşılır kılmak için söylediğim bir kelimedir... Doğru olabilir onda sıkıntı yok ma sonuç olarak illa da desen illaha da desen ikiside doğrudur bunda sıkıntı yok...
Nyse kardeşim sana hayatta başarılar dilerim... Bn kendi görüşlerimi araştırmalarımk fln yazdım ister takarsın ister takmazsın bu snn bileceğin iş hadi k.g
-
Bilgilendirmenin yararlı olduğunu başkalarınında faydalanmasını yazdım zaten amacım sidik yarıştırmak değil orda ki "herkes-herkez" cımbızlamana söylüyorum açıp lugatlara bakabilirsin "illaha" diye birşey yok bunuda herkez bileceğinden seni uyarmak istedim hepsi bu "illaha" değil "illa" arapça kökenli bir kelimedir .
Günceldir
yukarı + GüNcEL -
yukarı günceldir -
yukarı -
Dostum çevre muhendisligini pek bilmiyorum o yüzden metalurji ve malzeme muhendisligi hakkinda yorum yapacağım. Hangi okullari düşündüğünü bilmiyorum ancak itu,odtü, ytu, istanbul,marmara,gazi,kocaeli,sakarya,9 eylül, osmangazi ve katu de okursan bu bölümü ve klasik olacak bir tabir ile kendini gelistirirsen issiz kalma ihtimalin cok düşük ve sonrasinda iyi yerlere gelebilirsin. Dökümhane, haddehane demir celik fabrikalari gibi ağır sanayide de calisabilirsin agac endüstrisi haric tum malzeme alaninda aklina gelebilecek her alanda calisabilirsin. Makine muhendisliginin alt dalidir malzeme. Kendi görüşüm bu meslegin gelecegi iyi önü açık sonucta her teknoloji bir malzeme ile uretilir. Amac en iyi malzemeyi en ucuza mal etmek ama ulkemizin teknolojisi ve argesi hala daha pek iyi olmadigi icin bazi bölümler gibi bu muhendislikte sektorden nasibini olumsuz olarak alıyor. Ama issiz kalmazsin yani bunu bil. Ben makineciyim. Cevreyi pek bilmedigim icin yorum yapmam dogru degil ama bana gore en cazip ve doğru olan metalurji ve malzeme.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
teşekkür ettim . -
yukarı güncel -
Künçel
Son upplar artık
Benzer içerikler
- canlıların sınıflandırılması kodlama
- cos eksiyi yutar mı
- ayt edebiyat özet
- limit yayınları zor mu
- yeğin kuvvet nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X