Şimdi Ara

Çevremde fazla arkadaşım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada yazdığım gibi beyler çevremde pek arkadaşım yok olanlar parmakla sayılacak kadar az, mesela birini arıyorum şuraya gidelim diyorum hepsinin muhakkak bir işi çıkıyor bazen geliyolar fakat o zaman da paraları olmuyor mecbur ben ısmarlıyorum zaten aynı yüzleri göre göre sıkıldım açıkcası para ' dan yana sıkıntım yok allaha şükür ama nedense fazla arkadaş edinemiyorum okula sürekli olarak gitmiyorum okul' da aslında arkadaş ortamım daha iyi ama nedense oradan bir soğukluk geliyor bu yüzdende sık gitmiyorum kız arkadaşım var fakat semt olarak biraz uzakta oturuyorlar gitsem giderim yanına aslında ama bilmiyorum işte bana lütfen öneri verin arkadaşlar.

• kafana gore biri yok anladim kadariyla... merak etme bulursun bir gun aktif ol.yanliz takilmakda ayri guzeldir takilma bu kadar kiz arkadasinda varmis daha ne olsun disari cikamayan asosyaler var bu forumda :D
  • yorum icin tesekkurler diğer arkadaşlarında yorumlarını beklerim.
  • parayla alakası yok sen arkadaşlarınla hoş sohbet geçiyorsan her türlü etrafında arkadaşların olur.
  • param var zaten arkadaşlar konuyu düzgün okuyun!
  • paran varsa geriye bir tek arkadaş bulmak kalmış,bak kız arkadaşın varmış iyi değerlendir, okuldakilerlede yakınmışsın kafa dengin birileri vardır mutlaka okul çıkışı biyerlere git takıl işte. herkesin çevresi 500 kişi olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike87 -- 24 Mart 2010; 22:18:08 >
  • Ne istediğini tam olarak bilmelisin .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Az arkadaşım var
    7 ay önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkMANIA

paran varsa arkadaşında olur yoksa olmaz bunu böyle bil 2*2=4 gibi

Kendini kandırma bi ya
  • beyler istesem 10 numara çevrem olur aslında ama bende bi çekingenlik var sanki bunu nasıl üstümden atarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: millwall

beyler istesem 10 numara çevrem olur aslında ama bende bi çekingenlik var sanki bunu nasıl üstümden atarım ?

Çevre yapmanın birinci şartı kızlardır kızlar çevrenin ilk ögeleridir kızların kalbine giden ilk yolda facebookta herkesin takip listesinde 1. olmak yani bana göre değil bu işler ama sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: millwall

beyler istesem 10 numara çevrem olur aslında ama bende bi çekingenlik var sanki bunu nasıl üstümden atarım ?

eminim ama istemiyorsun dimi bende istemiyorum zaten yoksa benimde 10 numara cevrem olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkMANIA

paran varsa arkadaşında olur yoksa olmaz bunu böyle bil 2*2=4 gibi

sen arkadaş, dost nedir bilmiyorsun. Bu kafayla devam et..
  • Çekingenliğini anlıyorum çoğu herkesin başına gelir :), bilirim yani takıldığın arkadaşlarında sohbeti seni açmaz, kafa dengi çok önemlidir yoksa imkansız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.