Şimdi Ara

Charımda Birisi VaR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sabah saat 9 dan beri charımda birisi var ... benim charımın şifresini benden başka kimse bilmiyor...

ayrıca adam benim oynadığım serverda da değil başka bir serverda :(

bu işi nasıl halletcem adamın amacı ve onu nasıl oyundan atabileeceğim konusunda fikriniz var mı ?

• kardeşim hemen şifreni deiştiriceksin adam senin oynadııgn serverdeki chara girmeden sen onun kend serverine girmesini engelliceksin ve onun oyundan cıkmasını bekliceksin baska sekilde o oyundan cıkmaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

kardeşim hemen şifreni deiştiriceksin adam senin oynadııgn serverdeki chara girmeden sen onun kend serverine girmesini engelliceksin ve onun oyundan cıkmasını bekliceksin baska sekilde o oyundan cıkmaz..

şifreyi değiştirdim
  • şifre değişikliği ve adamın oyundan çıkmasını bekle tabiii adam oyundan çıkmazsa yarını bekliceksin çünki yarın kapanıyor 5 saat kadar oyun yok geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: BUCALI

şifre değişikliği ve adamın oyundan çıkmasını bekle tabiii adam oyundan çıkmazsa yarını bekliceksin çünki yarın kapanıyor 5 saat kadar oyun yok geçmiş olsun

:(:((:( inşallah bulamaz adamı ama server değiştirmek için oyundan çıkması lazım ... o benim server ı bulmadan önce benim girmem lazım
  • baya bi action olmuş kolay gelsin..
  • rager belkide bulmuştur allah cünbüş var :DDD
  • kardeş kaç lvl char ????? 50 üstüyse walla işin zor
    geçmiş olsun sana
  • sifreni deiştiysen oyundan cıkması lazım yoksa chari soyar pk yapabilir
  • char lv 46 şifreyi değiştirdim ama çıkmıyo gıcık
  • bugünlerde bayaa kişi hacklenicek gibi görünüyor herkese bol şans
  • charın askıda kalmış olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

charın askıda kalmış olabilir

Aynı sorun bende de var char şayet askıda kalmışsa nasıl indircez????::)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: leventgum

quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

charın askıda kalmış olabilir

Aynı sorun bende de var char şayet askıda kalmışsa nasıl indircez????::)))

Bir çok kullanıcının şikayeti varsa server'ı resetleyebilirler. Olmadı salı gününe kadar beklemen lazım.
  • rager benim de accounta girilmiş ama serverı bulamamıs 80 lvl di benimki bakalım sifreyi degiştirdim ama hala oyunda dur bakalım daha kaç kişininki heklendi
  • aynı sey benim basımada geldi ama servera res gelmesi lazım bu durumda cogu kişi bu durumdan sikayetci..Bide benim server alps dierleri hangi server??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deuxkane -- 25 Mayıs 2007; 13:57:31 >
  • bazen dc yediginizde server bunu algilamiyor. oyunda gibi gorunuyorsunuz ama aslinda degilsiniz.
    bir kez basima gelmisti sali gunu inspection sonrasina kadar beklemek zorunda kalmistim.
  • Adam senin şifreni öğrenebilmesi için pc de keylogger olması lazım eğer şifre değiştirirsen gizli soruyu da öğrenir... O yüzden komşuda veya internet cafede bilgileri değiştir şifre değiştir..Birde güvenilir + deep freze olan ( Genelde çoğunda deefreze var ) cafelerde değiştir..Eğer cafede oynarken şifreni görmüş olabilir..En iyisi kendi pc de değil başka bir pcde şifreni ve bütün bilgilerini değiştir...Birde kaspersky 7.0 ile ad-aware ile sistemi tarattır derim ben
    Şimdiden geçmiş olsun
  • en sonunda çıktı adam kurtardım charı
  • ne olmuş yaw herkese böle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.