Şimdi Ara

Charımda Birisi VaR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sabah saat 9 dan beri charımda birisi var ... benim charımın şifresini benden başka kimse bilmiyor...

ayrıca adam benim oynadığım serverda da değil başka bir serverda :(

bu işi nasıl halletcem adamın amacı ve onu nasıl oyundan atabileeceğim konusunda fikriniz var mı ?

• kardeşim hemen şifreni deiştiriceksin adam senin oynadııgn serverdeki chara girmeden sen onun kend serverine girmesini engelliceksin ve onun oyundan cıkmasını bekliceksin baska sekilde o oyundan cıkmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: (CenGizHan)

kardeşim hemen şifreni deiştiriceksin adam senin oynadııgn serverdeki chara girmeden sen onun kend serverine girmesini engelliceksin ve onun oyundan cıkmasını bekliceksin baska sekilde o oyundan cıkmaz..
    quote:

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

kardeşim hemen şifreni deiştiriceksin adam senin oynadııgn serverdeki chara girmeden sen onun kend serverine girmesini engelliceksin ve onun oyundan cıkmasını bekliceksin baska sekilde o oyundan cıkmaz..

şifreyi değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: manyamisboyss

şifreyi değiştirdim

Alıntıları Göster
    şifre değişikliği ve adamın oyundan çıkmasını bekle tabiii adam oyundan çıkmazsa yarını bekliceksin çünki yarın kapanıyor 5 saat kadar oyun yok geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: BUCALI

şifre değişikliği ve adamın oyundan çıkmasını bekle tabiii adam oyundan çıkmazsa yarını bekliceksin çünki yarın kapanıyor 5 saat kadar oyun yok geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BUCALI

:(:((:( inşallah bulamaz adamı ama server değiştirmek için oyundan çıkması lazım ... o benim server ı bulmadan önce benim girmem lazım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BUCALI

:(:((:( inşallah bulamaz adamı ama server değiştirmek için oyundan çıkması lazım ... o benim server ı bulmadan önce benim girmem lazım

Alıntıları Göster
    baya bi action olmuş kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dobest

baya bi action olmuş kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    rager belkide bulmuştur allah cünbüş var :DDD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUCALI

rager belkide bulmuştur allah cünbüş var :DDD

Alıntıları Göster
    kardeş kaç lvl char ????? 50 üstüyse walla işin zor
    geçmiş olsun sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: silkroadguard

kardeş kaç lvl char ????? 50 üstüyse walla işin zor
    geçmiş olsun sana

Alıntıları Göster
    sifreni deiştiysen oyundan cıkması lazım yoksa chari soyar pk yapabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PiToN-

sifreni deiştiysen oyundan cıkması lazım yoksa chari soyar pk yapabilir

Alıntıları Göster
    char lv 46 şifreyi değiştirdim ama çıkmıyo gıcık
  • quote:

char lv 46 şifreyi değiştirdim ama çıkmıyo gıcık

Alıntıları Göster
    bugünlerde bayaa kişi hacklenicek gibi görünüyor herkese bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1sat

bugünlerde bayaa kişi hacklenicek gibi görünüyor herkese bol şans

Alıntıları Göster
    charın askıda kalmış olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Clown

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

Aynı sorun bende de var char şayet askıda kalmışsa nasıl indircez????::)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventgum

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: leventgum

quote:

Bir çok kullanıcının şikayeti varsa server'ı resetleyebilirler. Olmadı salı gününe kadar beklemen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

quote:

Orjinalden alıntı: leventgum

quote:

Bir çok kullanıcının şikayeti varsa server'ı resetleyebilirler. Olmadı salı gününe kadar beklemen lazım.

Alıntıları Göster
    rager benim de accounta girilmiş ama serverı bulamamıs 80 lvl di benimki bakalım sifreyi degiştirdim ama hala oyunda dur bakalım daha kaç kişininki heklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: _AvRiL_

rager benim de accounta girilmiş ama serverı bulamamıs 80 lvl di benimki bakalım sifreyi degiştirdim ama hala oyunda dur bakalım daha kaç kişininki heklendi

Alıntıları Göster
    aynı sey benim basımada geldi ama servera res gelmesi lazım bu durumda cogu kişi bu durumdan sikayetci..Bide benim server alps dierleri hangi server??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deuxkane -- 25 Mayıs 2007; 13:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deuxkane

aynı sey benim basımada geldi ama servera res gelmesi lazım bu durumda cogu kişi bu durumdan sikayetci..Bide benim server alps dierleri hangi server??

Alıntıları Göster
    bazen dc yediginizde server bunu algilamiyor. oyunda gibi gorunuyorsunuz ama aslinda degilsiniz.
    bir kez basima gelmisti sali gunu inspection sonrasina kadar beklemek zorunda kalmistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kharakoram

bazen dc yediginizde server bunu algilamiyor. oyunda gibi gorunuyorsunuz ama aslinda degilsiniz.
    bir kez basima gelmisti sali gunu inspection sonrasina kadar beklemek zorunda kalmistim.

Alıntıları Göster
    Adam senin şifreni öğrenebilmesi için pc de keylogger olması lazım eğer şifre değiştirirsen gizli soruyu da öğrenir... O yüzden komşuda veya internet cafede bilgileri değiştir şifre değiştir..Birde güvenilir + deep freze olan ( Genelde çoğunda deefreze var ) cafelerde değiştir..Eğer cafede oynarken şifreni görmüş olabilir..En iyisi kendi pc de değil başka bir pcde şifreni ve bütün bilgilerini değiştir...Birde kaspersky 7.0 ile ad-aware ile sistemi tarattır derim ben
    Şimdiden geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: spydevil

Adam senin şifreni öğrenebilmesi için pc de keylogger olması lazım eğer şifre değiştirirsen gizli soruyu da öğrenir... O yüzden komşuda veya internet cafede bilgileri değiştir şifre değiştir..Birde güvenilir + deep freze olan ( Genelde çoğunda deefreze var ) cafelerde değiştir..Eğer cafede oynarken şifreni görmüş olabilir..En iyisi kendi pc de değil başka bir pcde şifreni ve bütün bilgilerini değiştir...Birde kaspersky 7.0 ile ad-aware ile sistemi tarattır derim ben
    Şimdiden geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    en sonunda çıktı adam kurtardım charı

• quote:

en sonunda çıktı adam kurtardım charı

Alıntıları Göster
    ne olmuş yaw herkese böle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.