Şimdi Ara

chedjou maicon iyi olmazmıydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chedjouyu beleşe yolladık adamın yanındakiler kötuydu chedjoudan iyi stoper bulabilecezmi adam geldiginden beri hep semihle oynadı doğru duzgun biriyle oynamadıki çalıktan semihten kötümü adam frandasa yılın defansı seçilmişti daha 30 yaşında

• Chedjou. Fransa da yılın defansı nasıl seçiliyor ya yıllardır aynı yalan. Fransa'da ne baba defanslar var.

Chedjou Galatasaray'a hiçbir zaman isteneni verememiş, maliyetli boş bir oyuncudur. Yaptığı hatalar 1000 i geçmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş nasıl izliyorsun bilmiyorum ama adam 33 e geldi.. mental sorunları hep vardı.. bugün kimse 29,30 yaşındaki sneijder ve chedjou laf rtmez zaten.. ama kendine bakmıyorsan vücut zaten 30 dan sonra düşüyor.. manager mod değil ki 38 leri herkes göremez öyle. 33,34,35 te futbolu bırakan çok var

• Chedjou'yu ben de begeniyorum ama cok fazla hata yapti gitme zamani gelmisti. Artik.bu seon kabugu degistitmek gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet ve Semih'ten iyi fakat Chedjou dahil hepsinin gitmesi gerek, Chedjou gitti umarım diğerleri de en yakın zamanda gider.
  • 1.3 veya 1.4 verilrrek tutulabilirdi.. Kalite olarak en iyi stoperimizdi

• tam tersi maicon'un yanına genç dinamik biri lazım. chedjou için artık kan değişikliği zamanı gelmişti. sürekli derbi kaybettirmeye kupa dan elenmemize neden oldu. ne yaptığını bilmeyen umursamaz rahat tavırlar sergiliyordu. belki başakşehir de başarılı olabilir ama bizde olması imkansızdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Kaleci mi stoper mi ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başakşehirde çok başarılı olur chedjou. ama bizde işi bitmişti.
    çok rahat çalım yiyen ağır ve konsantrasyonu düşük bir stoperdi.
    sezgileri ve ayağı iyiydi sadece.
    yerleşik savunmalarda iş yapar.
  • İlk yarıda ki 2-2 biten Beşiktaş maçı diyorum başka birşey demiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

İlk yarıda ki 2-2 biten Beşiktaş maçı diyorum başka birşey demiyorum.

Bunu yazmak icin girdim .

• Çok saçma hatalar yapan dandik bir defanstı kendisi
  • İkiside çok ağır oyuncular. Sıkıntı çekerdiniz.
  • 15 sezonu zirve yapmışken hem bunu hem hakanı okutacaktık, ched bedava gitti hakan ın üstüne para vereceğiz.
  • Hayatımda gördüğüm en berbat stoperdi kendisi. Gönderilmesi kesinlikle doğru karar

• Yanındakiler mi kötüydü ? Yanında Semihlemi oynadı ? Sen en son ne zaman Galatasaray maçı izledin? Hakan Balta Hamza döneminden beri stoper oynuyor Galatasaray'da ayrıca kötü oynayan Chedjou'nun yanındaki Hakan değildi bizzat Chedjou'nun kendisiydi önünden geçen topa ayağını uzatmaktan aciz bir adam ölmüş gömeni yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

Hayatımda gördüğüm en berbat stoperdi kendisi. Gönderilmesi kesinlikle doğru karar

bjk macında 0-2 den 2-2 olması hepsi onun hatasıydı. eğer o maçıda alsak o gazla basar giderdik. bazı maclar dönüm noktası oldu moral bozuklugundan konstra olamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

15 sezonu zirve yapmışken hem bunu hem hakanı okutacaktık, ched bedava gitti hakan ın üstüne para vereceğiz.

Eğer fubolcudan gerçekten anlayan bir yapı olsa CHED'in oyle 7-8 edecek bir adam olmadığını bilir hemen yollamaya bakardı.. KEza 2 nci lig topcu Carole teklif gelince hemen göndertirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

15 sezonu zirve yapmışken hem bunu hem hakanı okutacaktık, ched bedava gitti hakan ın üstüne para vereceğiz.

Eğer fubolcudan gerçekten anlayan bir yapı olsa CHED'in oyle 7-8 edecek bir adam olmadığını bilir hemen yollamaya bakardı.. KEza 2 nci lig topcu Carole teklif gelince hemen göndertirdi.

ben buna notumu kadıköy deplasmanında yerden giden topa kafa atmaya çalışıp koluyla penaltı yaptırmasında vermiştim
    dany varken bir başka versiyonuna 6,5 verdik 2 si toplamda 10m, üste para verip yolladık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

ben buna notumu kadıköy deplasmanında yerden giden topa kafa atmaya çalışıp koluyla penaltı yaptırmasında vermiştim
    dany varken bir başka versiyonuna 6,5 verdik 2 si toplamda 10m, üste para verip yolladık.

Yasin örneğini vermei unutmuşum.. herkes yasin'e methiyler düzdüğünde ve taraftar dolm uşa bidniğinde aslında ondan bir cacık olmayacağını söyleyenler futbolu bilenler ve futbolcudan anlayanlardır.. bir kzıım denk gelmeler ile takımda kopuk şahsi ada yıldız olmuştu, yıldız sayılmıştı.. Keza Hamza ile olna şamoiyonluk sonrası en basit futboldan anlayan adam Hamza'yı sutlardı..

• Olmaz kardeşim. Chedjou veya semih'in olduğu hiçbir defans hattından bir yol olmaz..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.