Şimdi Ara

Chedjou'nun Performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence aradığımız stoperi bulduk.Bu adam bize nasıl geldi onu da anlayabilmiş değilim ya.28 yaşında daha.Bir stoper için genç bile denilebilir.Bence Semih-Chedjou ikilisi birbirine biraz daha alıştığında savunma güven verecek artık.Semih bu aralar birazcık kötü ama Chedjou sağolsun toparlıyor onun arkasını.

• Şu yabancı sınırı saçmalığını kaldırsalar,yerliler belki oynamaya başlar.Semih de dahil buna.Türkiye'de Semih gibi genç yaşında bu kadar kritik maç oynamış bir futbolcu yok.Artık tecrübe edinmesi lazım.Fizik olarak gelişmesi lazım.Hava toplarında etkinliğini artırması lazım.Lazım da lazım.Ondan sonra Chedjou ile iyi ikili olabilirler.
  • Abart abart Değerinin katlarını verirsen gelir tabi anlamayacak bir şey yok ben elimizde patladı diye üzülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

Abart abart Değerinin katlarını verirsen gelir tabi anlamayacak bir şey yok ben elimizde patladı diye üzülüyorum.

Fransa da en iyi stopher secildigini unuttun galibe degerinin kat'kat ustu diyor bide. İyi oynadığında iyi ki aldık demeyesin sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guiza'da ülkemize geldiğinde İspanya gol kralı olarak geldi ama sonuç?
    Daha düne kadar herkesin balon dediği Chedjou bugün bakıyorum kahraman ilan edilmiş, dünkü maça kadar yaptığı çok kritik kademe hatalarını ne çabuk unuttunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

Guiza'da ülkemize geldiğinde İspanya gol kralı olarak geldi ama sonuç?
    Daha düne kadar herkesin balon dediği Chedjou bugün bakıyorum kahraman ilan edilmiş, dünkü maça kadar yaptığı çok kritik kademe hatalarını ne çabuk unuttunuz?

Ben ona bisey diyemem. Fiyat konusunda demiski arkadas kat kat üstü diye. Adam en iyi stoper secilmis bu adam fiyatının kat uüstüne tabi gelir. Burda iyi kötü bisey demedim kardesim. Dediklerinde haklıda olabilirsin bu arada.

• bi karar verin la
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uu önceden çok kötüydü, hadi gönderelim.

Adam ne güzel oynuyor işte topunu. Şimdi de gelmişsiniz önceden yaptığı hatalardan bahsediyorsunuz. Adam daha yeni ısındı işte.
  • chedjou'ya balon diyenlere diyecek laf yok.
  • Ek olarak böyle adamlar lazım takıma

Chedjou'nun Performansı
  • Semihin yanında işi zor.
    Semihde ne bir adam markajı ne bir pozizyon bilgisi var .
    Varsa yoksa top adama gelmeden yere cuvallanarak topun rakibe gecmesini engellemek onun dışında hayalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi

Guiza'da ülkemize geldiğinde İspanya gol kralı olarak geldi ama sonuç?

Yanlış bir yorum olmuş kademe hatalarını chedjou değil eboue yaptı önce dany nin sonra chedjou nun başını yaktı.
  • Chedjou oynayınca diğer defan oyuncularının ne kadar eksik olduğu göze çarpıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

bi karar verin la

biz türküz maç maç karar veririz... işinize gelirse
  • Şansal buyuka degil hakan sukur de degil onun yaninda bir adam var ya ismi su an aklima gelmedi o dedi ki chedjou ust duzey bir oyuncu hic degil normal duzeyde bir oyuncu da degil bence normas super ligden kume dusmemeye oynayan bir takima vermeliler onun yeri orasi falan dedi

• 28 yaşında genç demişsin.Uçmuşsun hocam.Daha çocuk,çocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

28 yaşında genç demişsin.Uçmuşsun hocam.Daha çocuk,çocuk.

• Chedjou'yu beğenmeyen futbol cahlidir açık ve net yada farklı maçları izliyoruz.. Hala beğenmiyorum diye ısrar ede varsa da bu bedellerle alınabilecek daha mantıklı stoperler göstersin de görelim.. Çok ciddiyim
  • Chedjou gayet iyi bir oyuncu fakat liderlik ozelliklerini henuz gosteremedigini dusunuyorum. Mac icerisindeki tavirlarina baktiginizda Semih ile iletisimi (Ujfalusi ile kiyaslarsak) pek lidermis gibi degil. Duran toplarda bile defansif dizilimi Chedjou'nun degil Drogba'nin organize ettigini gorduk.

Chedjou'nun hala Turkiye'deki kulture uyum sorunu yasadigini dusunuyorum. Ozellikle 3 Turk oyuncuyla (Semih, Sabri, Hakan) defans yapmasi dil anlaminda Chedjou'yu devreden cikariyor olabilir. Fransa'da oldugu gibi biraz daha aktif ve dominant olmasi ve takimi sahiplenmesi gerekiyor.

Chedjou'ya bakinca bir Ujfalusi, Popescu veya Song goremiyorum. Bizim bu tarz bir defansa ihtiyacimiz var.
  • Fransada nasıl en iyi stoper seçiliyor abi kaynak gösterin bir bulamadım şunu.
    Thiago Silva'nın olduğu ligde seçilmesi bana imkansız geliyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.