Bildirim
Chevrolet Aveo 1.4 HB
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2008 için pahalı gibi. -
2012 manuellerine baktım o dediğiniz fiyata 38.500 e satılmış yazıyor ki pazarlık payı da vardır -
son kasa değilse alınmaz. son kasanın 5 yıldızı var -
O fiyata ciddi sorunu olmayan bulsam direkt alırım. Donanım olarakta folu bir araç -
Bu yıldız olayı tabikide dikkate alınacak bir parametre ancak 100 bin km lerde Tofaşlarin 20 küsur bin liralara satıldığı bir ülkede yaşıyoruz. Aslında Astra ya da corsa almak istiyorum piyasa cok bozuk. Adam 120 bin km 2004 astra hb on kapi değişik 45 bin istiyor gel de çık işin içinden -
42 bin liraya kadar HB en fazla 150 bin km ye ne alınır peki? -
Ben zaten yeni kasa benzinli otomatik Aveo kullanıcısıyım, yakıtı dışında memnunum araçtan -
Merhaba. Getz 1.3-1.4, 206 1.4-1.6, Palio 1.2-1.4, Yaris 1.0-1.3, Clio 1.2-1.4-1.6, Corsa 1.2-1.4 bu modeller var. İçlerinden en yüksek model, en düşük km olanı tercih ederdim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X